Deze week foto’s van de eerste dag van de week en de laatste twee dagen van de week. Tussendoor was ik druk met werken en had ik geen tijd en zin om foto’s te maken. Kijken jullie toch even mee?

Pocketdump…Ondanks dat er op maandag geen post wordt bezorgd lag er toen ik opstond toch een pakketje in de brievenbus. Geen idee wie er wel op maandag bezorgd, maar ik was er in ieder geval wel blij mee. Ik had op eBay een nieuwe cover besteld en ongeduldig als ik dan ben duurt het me dan te lang voor zoiets in huis is. Ik plaatste pasgeleden nog een blogje over Everyday Carry en kwam op Instagram ook de hashtag #pocketdump tegen. Die vond ik ook wel grappig en natuurlijk ook leuk om mijn nieuwe items te showen.

Boek 8…Op maandag moest ik de nachtdienst in en overdag probeer ik dan altijd een beetje uit te slapen rustig aan te doen. Het weer werkte prima mee en dus dook ik weer lekker met een goed boek in de hangmat. Goed is hierbij eigenlijk een understatement, jeetje zeg wat is dat een spannend boek!!! Het is overigens geen goed idee om dit boek te lezen als je binnenkort moet bevallen en nog een kraamhulp in moet huren.

Nieuwe pizza…Toen ik boodschappen deed in de Plus en een pizza uit het vriesvak wilde halen zag ik ineens dat ze een nieuwe smaak hadden. Zalm, tonijn en scampi’s… Als je een visliefhebber bent is dit een echte aanrader. Lekker snel klaar en hij was echt overheerlijk!!!

Boek 9…Omdat ik maandag dus nachtdienst had ging ik met goede voornemens laat in de middag nog even naar bed om voor te slapen. Het bleef echter bij die goede voornemens, want na dik een uur lag ik nog steeds een beetje stom voor me uit te kijken. Uiteindelijk ben ik dan toch maar gaan lezen en las op de valreep van de maand ook nog even het 9e boek uit. Heerlijke serie, die boeken van Rizzoli & Isles…

At the carwash…Zaterdag was het nog redelijk mooi weer en reed ik na het werk even naar de 60 meter Carwash. Ik vind het normaal ook wel leuk om de auto met de hand te poetsen, maar de laatste tijd was het er gewoon niet van gekomen. Deze carwash heeft lappen, geen borstels, en veroorzaakt dus ook geen swirls in de lak. Nou, het resultaat was redelijk wonderbaarlijk. Bella blinkt echt weer als een spiegel, daar heb ik met de hand echt uren voor nodig. Ik denk dat ik deze carwash vaker zal bezoeken!!!

Loempia…Ja, ik werk sinds ik weer terug ben op mijn oude afdeling ook weer in de weekenden. Houdt in dat ik deze week dus meer dan 60 uur werk, pfff… Maar er is wel 1 voordeel, op zondag kan ik weer meegenieten van de loempia. Dit is echt al jaren traditie die we braaf in ere houden. Ik zeg, houden zo, want het is zo lekker…

Moestuin in wording…Ondanks dat ik vorig jaar mijn vierkante moestuintje wegdeed vind ik het toch wel leuk om nog een paar dingetjes te kweken. Ik nam een tijdje geleden een paar kweekbakjes mee van de Aldi en zaaide vorige week al van alles in. Inmiddels beginnen de tomaatjes en basilicum al flink uit te lopen. Helaas, is er bij de peterselie nog niet te zien, hopen dat dit ook nog iets wordt!!!
Bedenk me net dat ik nog wel een paar zakjes met zaadjes van boontjes en zo heb liggen, die volgende week ook maar even zaaien, toch wel leuk om een paar potten mee te vullen.

Komende week hoef ik gelukkig maar 3 dagen te werken, dinsdag en vrijdag tot en met zondag mag ik lekker van vrije dagen genieten. Heb er ook wel zin in, na zoveel dagen afgelopen week wil ik ook overdag wel weer eens thuis zijn. Duimen jullie mee dat het weer een beetje meewerkt? De voorspellingen zijn namelijk niet echt om over naar huis te schrijven…

GroetjesSerenaLente