Een slappe week deze week als het op het maken van foto’s aankomt. Officieel heb ik maar 1 foto gemaakt en voor de andere 3 afbeeldingen heb ik gebruik gemaakt van bestaande plaatjes. Dat wil echter niet zeggen dat ik niets te vertellen heb. Voor de echte gadgetfreaks… Deze blog moeten jullie lezen!!!

Nieuwe mocassinsEindelijk zag ik ze staan in het nieuwe krantje van de Makro. Mocassins waar geen tierelantijntjes op zaten. Dinsdagavond samen met de buurvrouw even naar Nuth gereden en gelukkig, ondanks dat het nieuwe krantje in was gegaan was er geen klap te doen en kon ik rustig op zoek gaan naar een paar nieuwe schoenen. Het zijn deze grijze geworden (hoewel ze op de foto meer beige lijken)… Vandaag scheen het zonnetje en hadden we een temperatuur met 2 cijfers, dus heb ik ze fijn ingelopen. Ze lopen heerlijk!!!

 

BehangetjeMichiel Veenstra postte deze week een berichtje op Twitter waarin hij mensen aanspoorde om de homescreen van hun gsm te laten zien. Ik had al jaren een grijze en donkere achtergrond en zag bij Michiel een leuke wallpaper. Letterlijk het behang van Andy’s Room uit Toy Story. Even op zoek en twee bij elkaar passende behangetjes gevonden. Eentje voor het toegangsscherm en eentje als achtergrond voor de apps.

 

 

Warm weer?Tja, het blijft het onderwerp van gesprek. Het weer… Het is nog steeds niet om over naar huis te schrijven. Deze week installeerde ik de app Timehop, hiermee kun je zien wat je op dezelfde datum, maar dan jaren eerder schreef. Zo kwam ik gisteren dus dit bericht van twee jaar geleden tegen. Toen werd ik na een nachtdienst wakker met 25 ºC. Dat is nogal een verschil met de 0 ºC waar ik gisterochtend mee wakker werd. Ik kan het niet vaak genoeg roepen. Ik wil lente!!!

 

HomeWizardDomotica in huis… Het is algemeen bekend dat ik een nerd ben als het op gadgets aankomt. Ook in huis vind ik het leuk om alles zo geavanceerd mogelijk te hebben. Mijn muziek gaat al draadloos vanaf de Mac naar mijn stereo en ondertussen kan ik dan ook nog vanaf mijn iPhone een andere cd of radiozender opzetten. De tv? Ja, daar zit een afstandsbediening bij, maar de app op de iPhone werkt ook prima.
Voor de verlichting had ik al jaren afstandsbedieningen, maar dit keer ga ik het iets uitgebreider aanpakken. Ik ga het niet alleen op afstandsbediening doen, maar ook daadwerkelijk op afstand. Ik bestelde vandaag een pakket van HomeWizard waarbij ik mijn licht kan bedienen, de temperatuur binnen en buiten kan zien en mijn stroomverbruik kan monitoren. De bedoeling is om het later uit te breiden naar het hele huis inclusief rookmelders en deurbel. Van werkelijk alles kun je ook nog een melding krijgen op je iPhone. Overwerken? Vanaf het werk maak je thuis alvast een lampje aan.

Nu nog de thermostaat van Essent en ik kan alles van buitenaf regelen. Ideaal!!!

Komende week iets minder werken, dus hopelijk weer iets meer foto’s. Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondagavond en alvast een prettige en niet te drukke werkweek…

GroetjesSerenaLente