Je zou bijna zeggen dat mijn camera en iPhone kapot zijn. Er is al weken geen vlog meer online gekomen en ook het maken van foto’s is naar een dieptepunt gezakt.

Maar… De vlog is in de maak, ik heb alweer wat materiaal opgenomen en ik heb deze week toch nog twee foto’s gemaakt. Ja, wat wil je als je de hele week werkt en de ’s avonds dood omvalt op de bank? Weinig spannends te beleven.

DIY Headphone stand…Nu weten jullie allemaal dat ik een tic heb als het koptelefoons aankomt en die dingen ook echt overal mee naartoe sleep. Waar zouden we tenslotte zijn zonder muziek? Helemaal nu ik weer op de scooter naar het werk ga is de koptelefoon echt onmisbaar. Maar het stoorde dat ik niet echt een plekje had om hem netjes op te bergen of neer te leggen als hij niet in gebruik is en bijvoorbeeld op moet laden.
Een zoektocht op Pinterest leverde een paar ideeën en met enkele spulletjes van de Ikea en Xenos zette ik deze standaard in elkaar. Leuk om te knutselen en ik vind hem wel ‘strak’ geworden.

Ja hoor…Je gelooft het niet, maar hoeveel pech kan een mens hebben met haar auto? Gisteren heeft wéér iemand mijn auto aangereden terwijl deze voor de deur geparkeerd stond. Kunnen mensen dan echt niet meer fatsoenlijk rijden.
Jeetje zeg… Volgens mij is dit al de 4e of 5e aanrijding buiten mijn schuld om, de auto is me gewoonweg niet gegund. Ik denk dat de volgende maar een botsauto moet worden.

En nu maar hopen dat het de komende weken goed weer blijft. Ik wil de tuin graag een beetje op orde brengen zodat dadelijk alles aan de kant is als de overkapping wordt gemaakt… Ik kan niet wachten om weer lekker hele dagen in de tuin door te brengen!!!

Groetjes