Laten we eens beginnen met het belangrijkste van vandaag… Vrolijk Pasen!!! Hebben jullie allemaal een leuke dag gehad? Ik ben lekker aan het genieten van een lang weekend.

500 sigaretten…Dit is toch al een behoorlijk mijlpaal vind ik zelf, 500 sigaretten niet gerookt. Over het algemeen gaat het me prima af, maar zoals vandaag, tussen 4 rokers zittend is het wel iets moeilijker. Maar nu bij thuiskomst merk ik ook dat ik echt stink. Begint me nu na anderhalve maand echt op te vallen. De rook op zich vind ik niet stinken, nog steeds lekker zelfs, maar de geur achteraf vind ik echt vies!!!

Nieuwe voorraad…Zoals ik vorige week al schreef hebben hier in huize Cloos de moestuintjes van Albert Heijn weer hun intrede gedaan. Een oproepje op Facebook leverde me echter nog een nieuwe lading op, inmiddels heb ik al een heel dienblad vol. Ik heb echter nog steeds niet alle soorten, hopen dat ik die komende week nog bij elkaar krijg. Ben trouwens benieuwd of alles ook uitkomt, de broccoli is in ieder geval al flink zijn best aan het doen…

Fijne Paasdagen!!!En vandaag is het dus zoals ik al zei Pasen. Ik heb er verder helemaal niets mee omdat ik niet gelovig ben, maar ik ben wel bij mijn ouders gaan eten. Mijn aanplakbroertje was er ook met vrouw en kids en na het eten hebben we gezellig een potje gekaart. Ik ben weer grandioos ingemaakt…

Morgen staat er eigenlijk een paasmarkt op de planning, maar de weersvooruitzichten zijn behoorlijk slecht. Hopen dat die nog een beetje bijgesteld worden… Ik ga echter niet in de regen slenteren, dan maar een dagje film kijken of zo.

Groetjes