Een dagje later dan normaal, maar uiteraard krijgen jullie weer mijn weekoverzicht te zien. Ik doe een poging om minimaal 1 x per dag een foto te maken, maar het lukt gewoon niet altijd… Ach ja, er staan er deze week weer genoeg!!!

Biertje?Ik kom de laatste tijd echt de vreemdste dingen tegen. Waren het vorige week nog mensen die met hun pony wandelden, dit keer stond er een karretje met bokken in de stad. Natuurlijk een reclamestunt van Brand Bier, maar wel een hele leuke!!!

G-ShockMaandag mocht ik dus mijn nieuwe horloge ophalen. In mijn vorige blog kun je precies lezen wat je er allemaal mee kunt. Ik ben er nog steeds erg blij mee… Toch wel makkelijk om de meldingen direct binnen te krijgen terwijl het geluid van de iPhone uitstaat.

Spike…Als ik bij mijn oom en tante en bezoek ben moet ik altijd even met mijn vriendje Spike knuffelen. We hebben laatst al gezien dat hij ook geweldig kan zingen… Mijn vriendje!!!

Daag ophanging!!!Dinsdagnacht werd ik wakker van een gigantische klap. Ik begreep meteen dat er voor mijn deur een aanrijding plaatsvond, maar ik was zo duf dat ik ook direct weer in slaap viel. Ja echt…
Woensdagochtend bleek dat er inderdaad een frontale aanrijding had plaatsgevonden, maar de politie had even gemist dat ook mijn auto geraak was. Hele ophanging naar de filistijnen…

159!!!Het is een heel geregel, maar gelukkig was de tegenpartij bekend en hoefde ik me niet druk te maken over kosten. Althans… Mijn auto was bijna total loss verklaard, maar gelukkig blijkt hij uiteindelijk toch te maken. Pak van mijn hart!!!
Ik mag voorlopig echter wel in een hele vette leenauto rijden. Ik kan wennen aan een 159 in plaats van een 147…

Lente!!!Woensdag begon dan eindelijk de lente… Op papier dan, want het weer is echt nog steeds niet om over naar huis te schrijven. Kan me toch ander weer herinneren rond deze tijd van het jaar.

Jack’s Avonds knuffelde ik nog even met een ander hondje, de pup van mijn nichtje en haar vriend. Wat een lollig beestje!!! 4,5 maand en luistert echt al goed. LOL, als je ‘liggen’ zegt laat hij zich ook echt ter plekke vallen. Plok!!!

Bloemen!!!Zaterdag kwam de tegenpartij van de aanrijding nog even langs met een bosje roze rozen. Mooi gebaar vind ik, dat zie je niet vaak!!!

Alweer sneeuw!!!Schiet mij maar in de kerstboom, maar ik vind het niet normaal dat het op 24 maart nog sneeuwt en zo gigantisch koud is. Toch was dit gisteren weer het geval… De sneeuw was gelukkig snel weer weg, maar we krijgen eerder een witte Pasen dan een witte Kerst geloof ik.

 

Ik heb vanaf vandaag dus vakantie, maar het is dus echt geen weer om lekker in de tuin te gaan werken. Dat had ik uiteindelijk wel in de planning, maar ik denk dat het nu weinig zin heeft.
Dan maar andere leuke dingen doen…
Ik ga in ieder geval woensdag al een dagje naar Luik, even shoppen bij de Primark. Hebben jullie nog leuke dingen in de planning deze week?

GroetjesSerenaLente