Druk met allerlei dingen, behalve met foto’s maken. Duw daar nog 5 vroege diensten tussendoor en het wordt een hele korte blog met maar 3 foto’s. Maar ach, ook week 11 is weer vastgelegd!!!

Kraaltjes!!!Ik ben de laatste tijd helemaal van de kralenarmbanden en via via kwam ik weer een leuk adresje tegen die ook armbanden op bestelling en op maat maakt. Deze liet ik afgelopen maandag maken en ik heb hem sindsdien iedere dag gedragen. Niet te dik om mijn arm met schrijven, dus ik merk niet dat ik hem om heb.  Helaas had ik daar met die andere armbanden wel een beetje last van…

Moestuintje AH…Ze zijn er weer!!! De moestuintjes van Albert Heijn… Ik doe daar eigenlijk nooit boodschappen, dus dit jaar had ik er nog geen weten te bemachtigen. Vorig jaar ging ik speciaal ergens anders boodschappen doen, maar AH is gewoon duur, jammer dan… Ware het niet dat een collegaatje vandaag met een heel zakje binnenkwam en vroeg of iemand die kon gebruiken. Nou, ik!!! Vanavond meteen keurig ingezaaid en op de vensterbank gezet.

Er groeit al iets!!!Want ik kon het niet laten, vorig weekend zaaide ik namelijk ook al van alles in en dat begint nu al flink uit te lopen. De radijsjes groeien al in in alle weelde en de kerstomaatjes en het eerste bonenplantje doet ook al flink zijn best. Nu nog de paprika (die in een los bakje staat).
Dus mochten mensen in mijn omgeving niets met de moestuintjes doen, mij doe je er een groot plezier mee! Ieder jaar weer leuk om alle bakken in mijn tuin niet alleen van bloemen, maar ook van kruiden en groenten te voorzien.

Verder geen foto’s dus, maar wel twee leuke dingen. Ten eerste verkocht ik gisteren mijn motor die al jaren in de garage stof staat te te happen. Zonde geld, want ik betaalde wel nog iedere maand de wegenbelasting en verzekering.
Ik heb ook al een mooie bestemming voor het geld.
Ik wil al jaren graag een overkapping, maar door de constructie van mijn aanbouw is dat helaas niet mogelijk. Nu heb ik er dus voor gekozen om het dak van de aanbouw naar links te verlengen waardoor ik toch een gedeelte van de tuin overdekt heb. Geen gedoe meer met een partytent en nu zit ik dus echt droog. Lichtkoepel, verlichting, aan alles is gedacht. Eigenlijk een beetje het idee van een veranda…
Met een beetje geluk wordt alles over een week of 4 gemaakt en ben ik dus klaar voor de zomer. Zin in!!! Heb het in gedachten al helemaal ingericht…

Groetjes