Het was weer eens een shopweekje!!! Ik kocht allerlei leuke dingen, even mezelf flink verwend. Ach, als een ander het niet doet moet ik het gewoon lekker zelf doen toch?

Goeiemorgen!!!Zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen kocht ik zaterdag een paar narcisjes en blauwe druifjes om op het dressoir in de woonkamer te zetten. Nou ja, maandagochtend lachte deze bloemetjes me allemaal al aan… Niet normaal hoe snel die bloemetjes uit zijn gekomen!!!

Countdown…Donderdag was het prachtig weer en het weekend was in aantocht. Ik krijg daar altijd goeie zin van en telde op het werk af naar de middag waar ik nog even van het zonnetje kon gaan genieten. Tijd voor weer eens een leuke selfie!!!

Guitar stand…Vanuit het werk reed ik even naar de Lidl waar de gitaaraccessoires weer in de aanbieding waren. Ik wilde graag nog een standaard zodat ik de gitaar van mijn vader ook neer kon zetten. Het ding heeft zo’n gave kleur dat deze ook een mooi plekje verdient. Prima hoekje zo!!!

Een ei hoort erbij…Ik was helemaal weg van de paaseieren die ik vorige week kocht. In het boekje van de Action zag ik echter dat er 4 verschillende opdrukken moesten zijn. Even snel een andere Action hier in de buurt bezocht en nummer 3 was ook in de pocket…

New sneakers…Op de website van Coach had ik hele leuke gympen van Adidas gezien. Ze waren echter van het vorige kwartaal en eigenlijk nergens meer te krijgen. Ik had het idee dat ze misschien nog wel bij de Outlet verkrijgbaar waren en reed vrijdagochtend dus even naar Roermond.
Helaas, hier hadden ze in de Adidaswinkel helemaal niets leuks. Uiteraard liep ik ook nog bij een paar andere winkels naar binnen en bij Puma stond een rek waarin alles extreem was afgeprijsd. En daar zag ik ineens een wel erg leuk paar gympen staan. Toen ik de prijs zag werd ik al helemaal blij, €15,-… Daar kon ik ze dus echt niet voor laten staan!!! Toch niet voor niets naar Roermond gereden.

Verwennerij…En als je dan toch bezig bent met zelfverwennerij is het ook heerlijk om daarna even in het dorp op het terras neer te ploffen met een lekker broodje. Mochten jullie ooit in Voerendaal komen, neem dan een Broodje Lee bij De Koffiemuuèle, waanzinnig lekker…

Kwaak…Vrijdagmiddag ging ik nog even met een vriendin mee naar de Action omdat zij ook graag de solarverlichting die ik vorige week kocht wilde hebben. Daar kwam ik ineens deze vrolijkerd tegen en die kon ik niet laten staan. De oogjes zijn ook voorzien van solarverlichting en stralen je ’s avonds echt tegenmoet. Staat gezellig zo in de tuin!!!

En de laatste…Ja, ik ga failliet aan de Action, maar ook in het winkelcentrum waar we zaterdag even waren ligt een Action en daar vond ik nummer 4 van de collectie van de paaseieren. Hoppa, ik ben compleet!!!
Ik nam overigens nog meer van die solarverlichting mee, het ziet zo leuk uit ’s avonds, ook nog even op wat andere plekken in de tuin ophangen…

Hoewel het dit weekend niet zo’n lekker weer was, hebben ze voor de komende dagen weer heerlijk lenteweer voorspeld. Ik word daar altijd een stuk actiever van. Heerlijk weer een beetje in de tuin klungelen, alles in huis wordt nog eens extra opgeruimd. Kom maar door met die zon!!!

Groetjes