Wat een heerlijk weer was het dit weekend!!! Ik krijg daar dus echt waanzinnig goede zin van en word ook meteen een stuk actiever. Bah, die lamme winter, hopen dat we die nu eindelijk echt achter ons kunnen laten…

Besteld!!!Op eBay kwam ik bij de zoektocht op het woordje Fender een wel heel schattig hangertje voor aan de ketting tegen. Ik twijfelde heel even om het te bestellen, je weet nooit echt wat je krijgt, maar maandag trok ik gewoon de stoute schoenen aan en bestelde gewoon. Je weet maar nooit!!!

ICEOp een forum kwam ik ineens een hele goede tip tegen voor bezitters van een iPhone. Als je in de app ‘Gezondheid’ je Medische ID invult is dit ook opvraagbaar vanaf het startscherm, zelfs als dit met een code geblokt is.
Swipe naar links vanuit het startscherm, klik op ‘Noodgeval’ en hierna op ‘Medische ID’. Tadaa, gewoon zichtbaar, zonder dat je het toestel het hoeven unlocken. Toch wel handig om je ‘ICE-gegevens’ in op te slaan.

Subway art lente…Gelukkig, San maakte weer een leuke Subway Art over de lente, dus kon ik het lijstje op mijn dressoir weer een beetje opleuken. Ik printte de tekst overigens twee keer uit, op het werk heb ik hem op mijn kantoor op de grote magneetwand gehangen. Ziet het daar tenminste ook een beetje gezellig uit!!

Moestuintje…En dan ben ik nog steeds druk met mijn moestuintje. Alle potjes die ik heb staan in een klein kweekkasje (Jaja, ook ooit bij de Action gekocht) en ze beginnen langzaam allemaal te ontkiemen.  Niet normaal om te zien hoeveel die plantjes per dag groeien. Ik ben nu overigens nog steeds op zoek naar paprika en tijm. Wie helpt me aan de laatste twee?!

Hangertje…Ongelofelijk zeg, maandag besteld en woensdag was mijn hangertje al in huis. Vanuit Frankrijk!!!
Het is absoluut een goede koop geweest, het dingetje is zo leuk!!! Het is overigens een linkshandige gitaar, da’s wel een beetje apart, maar verder is het echt goed gedetailleerd. Alweer een geslaagde aankoop!!!

Spring!!!Zaterdagochtend ging ik maar weer eens naar de Action. Ik kreeg bij de foto hierboven met de subway art commentaar omdat ik er nog steeds rendieren bij had staan. Volgens een paar mensen kon dat toch echt niet. Op zoek naar nieuwe spulletjes voor de lente dus!!! Ik vond dezelfde potjes, maar dit keer met een andere uitsnede en leuke blokjes. Ik liet de potjes meteen bij de bloemiste vullen met narcisjes en blauwe druifjes en ineens was het echt lente op mijn dressoir!!! Ze hadden wel gelijk dit ziet er ineens veel vrolijker uit!!!

Paastakken…Ik nam bij de Action ook nog twee hele grappige paaseitjes mee voor aan de paastakken te hangen, kocht meteen en nieuwe vaas en nam dus bij de bloemiste ook maar meteen een zootje takken mee. Ook het vogelhuisje nam ik mee van de Action (Ik houd echt van die winkel!!!). Ook al helemaal klaar voor de Pasen dus. Heerlijk als je het voorjaar weer in huis kunt halen!!!

Ray-Ban…Ik kan het niet vaak genoeg zeggen… Hoe fijn is het voor iemand die Ray-Bans verzamelt dat je vader opticien is?! Vandaag heb ik weer een nieuwe zonnebril aan de collectie toe kunnen voegen. Lekker groot, zoals nu ook helemaal in is. Ik heb hem vanmiddag op het terras de hele tijd gedragen en hij zit heerlijk. Erg prettige kleur glazen waarmee ik gewoon recht in de zon kan kijken… Kortom, top!!!

Solar…Omdat ik nog niet genoeg had gekocht bij de Action nam ik ook nog twee snoeren solar ledverlichting mee. Ideaal voor onder mijn partytent bedacht ik. Ik was dus een uurtje zoet met alles langs het frame leiden en vastzetten met tie-wraps. Na twee dagen flink te hebben kunnen opladen in de zon sprongen ze vanavond voor de eerste keer aan (*Kuch* Gisteren even vergeten om de schakelaartjes ook daadwerkelijk op ON te zetten). Het geeft natuurlijk geen bergen met licht, maar ik denk dat het dadelijk wel heel sfeervol is als het zeil ook weer over het frame zit.
Ik kan echt niet wachten om dadelijk weer lekker lange avonden in de tuin te kunnen zitten!!!

Het wordt de rest van de week ook heerlijk weer en daarom trok ik deze week mijn scootertje maar weer eens uit het stof. Hmmm, de accu was echter zo dood dat ik hem nog niet meer gestart kreeg met kicken. Maar, ik ben niet voor 1 gat te vangen. Een beetje googelen hielp me om de accu te vinden (Ja echt, geen idee dat die in de voetenplank zat) en leerde me dat ik een scooter gewoon kan overstarten met de accu van een auto. Dus, met de kabels aan de auto gehangen (NIET de auto starten) en ineens kwam het klokje alweer in beeld. Hoppa, genoeg power om te starten met kicken. Hierna gewoon een nachtje aan de druppellader van de motor laten hangen en inmiddels start hij weer zonder te stotteren (Hoewel hij het vandaag even af liet weten en ik toch moest kicken). Zaterdag even gepoetst, voorzien van nieuwe olie en benzine en de banden zijn weer op spanning. Vanaf morgen lekker scooterend naar het werk. Scheelt tijd en geld!!!

Groetjes