Een blog met lekker veel zon en selfies. Nu de lente dan ook echt is aangebroken ziet alles er ineens weer veel vrolijker uit, ik krijg er gewoon ontzettend goeie zin van en heb ook veel meer zin om leuke dingen te doen. De carnaval is weer achter de rug en gelukkig is alles weer in een normaal ritme gekomen. 

Nieuwe jas…Nu de lente dus echt door begint te breken is het toch echt te warm om nog met een winterjas rond te lopen. Zonder jas is het echter nog net iets te fris, dus ik reed maandagochtend even naar de Decathlon. Hier kun je voor een klein prijsje een leuke jas uitzoeken. Ik had van tevoren thuis al even online gezocht en wist dus precies wat ik wilde hebben. Het is gewoon een simpele jas geworden in een zwarte kleur met roze accenten…
Hij zit heerlijk en heeft voldoende zakken om een paar spulletjes weg te kunnen stoppen. Ik kan er voorlopig weer mee vooruit…

Indisch

Ook deze maandag had ik nog vrij en ik deed boodschapjes om weer een lekker maaltje klaar te maken. Ik had zin in Indisch en koos voor babi ketjap met sajoerboontjes. Vorige week nam ik al sushirijst mee van de Xenos en kiepte dit ook in een pan (Jeetje, het werd iets meer dan ik in gedachten had).

Bento…

Ik ben nog steeds aan het proberen om een gezonde lunch mee te nemen naar het werk en ook deze week nam ik braaf weer mijn bento bakjes mee naar het werk. Ik kocht deze bakjes overigens bij de Xenos, ze sluiten iets beter af dan een broodtrommel. Van de sushirijst die ik maandag maakte rolde ik een lading bolletjes die ik voorzien van folie in de vriezer mikte. Makkelijk om mee te nemen. Ik probeer iedere dag een beetje te variëren qua groente en fruit, maar goed, de bakjes in de koelkast moeten ook leeg natuurlijk. Hahaha, na twee weken zijn mijn collega’s bij voorbaat al nieuwsgierig om te zien wat ik nu weer mee heb genomen.

Deadly Sin…Ik probeer ook nog steeds om meer te dampen dan echt te roken (Hoewel dat door de dameszitting even een klein beetje de mist inging) en bestelde weer een nieuw ‘sapje’. Op internet is iedereen lyrisch over ‘Deadly Sin’ van Good Life Vapor. Ik bestelde om te testen eerst eens een flesje hier in Nederland. Oef, die is wel erg lekker en zou zomaar een dagelijks dampertje kunnen worden!!! Ik word nu ook wel nieuwsgierig naar hun andere smaken (Die overigens allemaal zeer freaky namen hebben)… Eens kijken welke smaak ik nog meer ga testen.

Haring!!!Als afsluiting van de carnaval moet er op aswoensdag natuurlijk een harinkje worden gegeten. Een collega legde er 607 (!!!) in en nam ook een emmertje mee naar het werk waar we tijdens de lunch van genoten. Wel gezellig hoor, zo met zijn allen samen aan de grote tafel lunchen… Met carnaval was de kantine dicht, maar de rest van de week zijn we gewoon op de afdeling gebleven. Veel leuker en je komt niet in de verleiding voor een frikadel of kroketje…

Raampje open…De hele week scheen het zonnetje al vrolijk, maar donderdag begon ook de temperatuur een beetje op te lopen. In de auto is het dan echt heerlijk achter glas!!! Ik gooide mijn jas uit, zetten een zonnebril op en reed met het raampje open naar huis. Zeg nou zelf, met een zomers muziekje op de radio is dat toch veel leuker dan dat glibberen en glijden in de winter?

Voorspellingen…Mijn weekend begon vrijdag al prima toen ik de voorspellingen zag in de weerapp. Begin maart en dan al zo’n temperaturen. Vorig jaar was dat overigens hetzelfde, maar een week later lag er toen een waanzinnig pak sneeuw. Hopen dat dat dit jaar niet weer zal gebeuren!!!

In de hangmat…Tja, vrijdag kon ik het niet laten. Het zonnetje scheen al volop en ik trok de hangmat weer uit het stof. Heerlijk met mijn hoofd in de zon en als bescherming tegen de wind, die af en toe nog wel fris was, gewoon een dekentje over mezelf heen gegooid. Ik heb echt waanzinnig genoten. Muziekje op mijn oren, heerlijk…

Miss Communicatie…Ik nam niet alleen een muziekje mee naar buiten, maar ook mijn eReader. Ik heb heerlijk een paar uurtjes liggen lezen en zo was dus ook boek 2 van de maand maart een feit. Heerlijk boek trouwens en ik ben dan ook meteen weer in deel 2 van de serie begonnen.

Blauwe hemel…Als je in de hangmat ligt krijg je van alles mee wat er boven ons gebeurt. De hemel was stralend blauw en ik zag heel veel vliegtuigen, waarvan heel veel sportvliegtuigjes. Of er iets speciaals te doen was? In ieder geval gebeurt er veel meer dan wij doorgaans in de gaten hebben!!!

Temperatuurtje!!!Vrijdag lag ik dus  al even in de zon, maar toen was het nog fris. Zaterdag brak het zonnetje echt door en verruilde ik de lange broek tegen de middag al voor een bermuda. En dan te bedenken dat er vorig jaar rond deze tijd in week 11 een dik pak sneeuw lag!!! Ik legde al via mijn weerstationnetje een temperatuur van tegen de 20 ?C vast, maar uiteindelijk werd het er maar liefst 23,4 ?C.

E-ZmokeE-Zmoke gaf via Twitter gratis dampertjes weg. Ik stuurde ook een berichtje met de mededeling dat ik ook wel een een review wilde schrijven. Kreeg ik zomaar ongevraagd alledrie de dampertjes opgestuurd. Volgende week tussendoor eens allemaal testen. Kijken of ik er een leuk verhaaltje van kan maken.

Zomers…Zondag was het de mooiste dag van dit weekend. Ik draaide de hele dag weer wasjes die ik buiten aan de wasmolen hing en ondertussen lag ik zelf ook weer in de hangmat. Lekker in de bermuda, het was echt een heerlijk temperatuur!!! Volgens mijn weerstationnetje was het op een gegeven moment zelfs 27,4 °C en dat ding hangt in de schaduw!!! Uiteindelijk las ik 4 boeken uit dit weekend. Ik heb alleen maar genoten, heerlijk…

En komende week? Dan is het ook nog mooi weer, maar daar zal ik iets minder van meekrijgen omdat er natuurlijk ook gewerkt moet worden. Helaas zijn de laatste twee weken van mijn leerwerkplek aangebroken. Ik ga dus nog even proberen om een paar leuke dingen mee te pikken en ga me langzaam voorbereiden op mijn terugkeer… Jammer, maar wie weet wat er nog meer in het vat zit.

GroetjesSerenaLente