Wat een heerlijke week!!! De lente heeft zich echt in haar volle glorie laten zien… Van mij mag dit echt nog het hele jaar duren en als het kan nog een graad of 10 warmer!!!

Zonnig dagjeVooral afgelopen dinsdag was het een heerlijke dag…

’s Ochtends heb ik eerst een paar uurtjes moeten werken. Ik moest even naar een ander kantoor in Roermond en daar hebben ze een wel heel mooi uitzicht. Stukken beter dan ons kantoor, wij liggen echt direct naast het spoor.

Omdat het weer zo mooi was pakte ik om 14.00 uur lekker verlof, stapte op mijn snorscootertje en reed onder het genot van het zonnetje naar huis. Heerlijk!!! Geen muts op, geen sjaal om en geen handschoenen aan. Helaas moet ik de scooter nu weer even laten staan, want met de temperaturen die komende week voorspeld zijn is het geen pretje…

Thuis gekomen dook ik lekker de tuin in. De thermometer schoot alweer boven de 20 ºC en dan is het natuurlijk zonde om binnen te blijven zitten.

Ook Flux genoot meteen van het zonnetje en ging lekker op het dak van de garage zitten.

Zelf ging ik languit op mijn ligbedje en maakte van de gelegenheid gebruik om een nieuwe avatar te maken. Heerlijk in het zonnetje, al een beetje (met nadruk op een beetje) gekleurd van de zonnebank. De foto is goed gelukt, al zeg ik het zelf!!!

En als je dan toch met de iPhone aan het spelen bent ruk je ook maar meteen even het statief onder het stof uit en ga je jezelf nog maar eens klonen. Ik heb echt de grootste lol in mijn eentje als ik met zo’n foto bezig ben. Het resultaat is ook altijd erg grappig vind ik.

Spin!!! Brrr…

Woensdagavond wilde ik even naar het toilet en kreeg bijna een rolberoerte toen ik de deur opende. Bah. ik kan echt zo ontzettend griezelen van spinnen. Maar ja, het beest moet toch weg en ik pleegde heel heldhaftig een moord. Bij het plegen van de moord schoot me al meteen de titel voor mijn nieuwe boek binnen: ‘Cloos en de moord op afstand’

Mensen zeggen vaak dat spinnen meestal met zijn tweeën zijn, dus ik open voorlopig nog heel behoedzaam de deur van het toilet.

Nieuwe case…Donderdag kwam dan eindelijk de nieuwe case voor mijn telefoon binnen. Het is wel nog even wennen, de telefoon ligt vrij ‘diep’ in het mapje en de randjes zitten een beetje in de weg met typen. Ik weet nog niet echt wat ik ervan moet denken. Eerst maar eens een paar dagen ‘proefdraaien’. Sinds vandaag heb ik nog een dunne cover om de iPhone zelf zitten en zit deze iets steviger in het hoesje. Dat bevalt al iets beter moet ik zeggen…

Nieuwe wasmachine…Vrijdag kwam dan eindelijk mijn nieuwe wasmachine. Jeetje, wat ben je eigenlijk gehandicapt als je zonder zo’n ding komt te zitten. Maxwell kwam al lekker vroeg, maar toen de medewerker hem aan wilde sluiten bleek mijn kraan defect te zijn. Verdorie, nog niet wassen!!! Maar mijn overbuurman heeft een eigen installatiebedrijf en na een telefoontje kwam hij ’s middags al om een nieuwe kraan te plaatsen. Hoppa, 10 minuten later stond de machine al zijn eerste proefrondje te draaien. Inmiddels ligt alle was weer fijn in de kast en heeft de machine een paar dagen rust. Hopen dat hij het flink wat jaartjes vol zal houden!!!

Palmpje!!!Vrijdagavond ging ik even op ziekenbezoek bij mijn oom die aan zijn schouder geopereerd was. Het eindigde in een zeer gezellige avond onder het genot van een paar Palmpjes… Heerlijk!!!

 

 

 

 

Verder maakte ik deze week niet zoveel foto’s. Ik ben bezig aan een rit van 10 diensten binnen 11 dagen, dus ik ben blij als ik ’s avonds op de bank kan ploffen.
Nog 3 diensten te gaan en dan heb ik lekker 4 dagen vrij!!!

GroetjesSerenaLente