De eerste twee weken van 2013 zijn alweer achter de rug. Inmiddels heb ik al 8 dagen mogen werken en heb ik het dus best wel druk gehad. Iets minder foto’s gemaakt dan normaal, maar met twee weken heb ik genoeg stof om weer een blog te vullen.

Blond Amsterdam…Ik had van de Kerst nog enkele VVV-bonnen liggen die ik uiteraard wederom besteedde aan een uitbreiding van mijn Blond Amsterdam servies. Dit keer een espressoset, 4 diepe borden en een melkkannetje. Ik heb nu bijna alles compleet wat ik wilde hebben. Ik wil graag nog een paar extra borden zodat ik alles 8 keer heb en de pollepelpot om op het aanrecht te zetten. Ach, het spaarpotje met kleingeld begint alweer behoorlijk uit te puilen. Die uitbreiding zal ook niet meer zo lang op zich laten wachten!!!

Boekje lezen…Ik heb de afgelopen weken al behoorlijk gelezen. Zo gauw ik languit op de bank ga liggen posteert Flux zich uitgebreid naast me. Blijkbaar vond hij het boek maar slaapverwekkend. Welke boeken ik deze maand heb gelezen komen eind januari weer in een blogje te staan.

Masking Tape…Een tijdje geleden plaatste Stephanie een kleine winactie op haar blog waarbij je masking tape kon winnen. Raad eens wie er gewonnen heeft?
Nu nog even gaan bedenken waar ik de tape voor ga gebruiken.

Languit…Het is duidelijk te merken dat Flux ouder aan het worden is. Buiten het feit dat hij volgens mij begint te dementeren, hij miauwt echt tegen en over de raarste dingen, slaapt hij het grootste gedeelte van de dag. Inmiddels heeft zich bijna een complete bank toegeëigend zodat hij lekker languit kan liggen. Nou, gelijk heeft hij hoor!!!

Nijntje OosterhuisDit plaatje kwam ik vorige week op Facebook tegen. Ik weet het, je mag mensen niet uitlachen, maar hier lag ik echt dubbel om. Nijntje Oosterhuis…

AdidasLonneke plaatste vorige week op Instagram foto’s van een paar gele Adidas gympen en ik vond ze meteen helemaal geweldig. Even op zoek gegaan welk type dit was en ik ben in mijn pauze even de stad ingedoken. Ik heb voor een iets neutralere kleur gekozen, maar nog is het een heel opvallende kleur blauw. Ik vind ze helemaal leuk!!!

Drieling?Ik had ze al vaker gezien, foto’s waar mensen zichzelf een paar keer in 1 foto plaatsten. Nu ben ik niet zo heel handig met Photoshop en had ook weinig zin om me hierin te verdiepen. Tot ik de app Clone Camera tegenkwam. Even de iPhone neerzetten, zelfontspanner aanzetten en de app maakt een paar foto’s van je. Paar kleine handelingen uitvoeren en tadaa, zie hier het resultaat. Ik denk dat ik hier nog vaak leuke foto’s mee zal gaan maken…

Sara op de piano…Woensdagmiddag plaatste Sara Kroos dus een bericht op Twitter waar je kaarten voor haar show mee kon winnen. Hoe dat ging, kun je hier lezen… We zaten op de 6e rij, perfecte plaatsen!!!

In de wachtkamer bij de huisarts…Het is mijn vaste lezers niet onbekend dat ik al jaren met mijn rug aan het sukkelen ben. Nu wilde ik echt weten waar alles vandaan komt en afgelopen dinsdag liet ik een röntgenfoto maken. Vrijdag kreeg ik de uitslag en daar was ik best wel een beetje nerveus voor. Het blijkt nu dat ik een ‘overgangswervel’ heb, wat inhoudt dat er een wervel aan mijn bekken vastgegroeid zit. Met goede therapie moet ik echter vrij pijnloos door het leven kunnen gaan. Op hoop van zege dan maar!!!

 

Groetjes-Serena-schuin-winter