En zo zijn de eerste dagen van 2015 alweer achter de rug. Morgen begint echt het normale leven weer en mag iedereen weer aan het werk en naar school. Alles weer in een normaal ritme. Ik vind het heerlijk!!!

Top 2000…De week begon nog in het oude jaar met twee dagen werken. Natuurlijk willen we niets van de Top 2000 missen en middels de app (Ik gebruikte overigens gewoon de 3FM app) kon je lekker live meekijken in het café. Iedere ochtend werd weer opgeleukt door Wendy, erg gezellig!!!

Een tijdje geleden deed ik mee aan een quiz van Heks’nkaas en vorige week kreeg ik bericht dat ik mezelf een van de 50 gelukkige winnaars mocht noemen. Woensdagochtend werd de ‘Dekselse emmer’ afgegeven. Wow, en was die maar even goed gevuld!!! Alle smaken Heks’nkaas, toastjes, servetjes, een wijntje, nootjes, een spelletje, noem maar op!!! De nieuwe smaken heb ik inmiddels ook getest en die zijn ook erg lekker moet ik zeggen!!!

Dekselse Emmer…

Back to normal…Vorige week had ik de kerstboom al afgebroken en eigenlijk wilde ik ook het nieuwe jaar lekker schoon en opgeruimd beginnen. Nieuwjaarsdag was ik al lekker vroeg op en ik begon dan ook meteen met het afbreken van mijn kerstdorp. Na tig keer op en neer naar de zolder te zijn gerend en de stofzuiger een goede rondleiding te hebben gegeven was alles weer netjes aan kant. Meteen een mooie plek om mijn gitaar (en de oude van pap) neer te zetten.

Yearmix 2014…In het nieuwe jaar is het ook standaard dat ik even op zoek ga naar de Yearmix van DJ Sandstorm. Dit jaar had hij het ons erg makkelijk gemaakt door op zijn site even de link van Soundcloud te posten. Als je hier een account hebt kun je mix gewoon downloaden, kun je hem ook lekker offline luisteren. Oh ja, het hoesje staat er ook bij… Veel luisterplezier!!!

Tafelzeil…Met Kerst had ik op mijn eethoek een tafellaken gelegd en eigenlijk beviel me dat wel heel erg goed. Normaal had ik of niets op tafel liggen, of een lopertje. Een tafellaken vond ik wel netjes uitzien en dus ging ik op zoek naar een leuke tafelzeil. Bij de Praxis slaagde ik uiteindelijk voor een leuk zeil met de opdruk van sloophout/steigerhout. Ik vind het leuk!!!

Een tijdje geleden zag ik op Twitter dat iemand een mooie houder voor zijn iPad had gekocht bij de Action. Ik was al een keer gaan kijken, maar helaas, in Heerlen was hij nog niet te verkrijgen.
Gisteren reed ik even naar een andere Action en daar lag het rek vol.
Ik heb voor mezelf nu echt de ideale setup gecreëerd. Links de iPad (Waar ik dus ook fijn tv op kan kijken via de Ziggo app), in het midden mijn MacBookje en aan de rechterkant de HiRise om mijn iPhone op te zetten (Waar ik nu natuurlijk de foto mee moest maken).
Ik nam meteen nog een tweede houder mee die ik in eerste instantie aan mijn bed vast wilde maken, maar bij nader inzien heb ik hem naast de bank vastgemaakt. Ik ben nu al overstag, ik ga er ook nog eentje halen voor op het werk. Er staat niets in de weg op tafel en kunt hem in iedere houding duwen/trekken die je maar wilt.
Tja, voor € 4,99 kun je tenslotte geen bult vallen. Oh ja, hij moet overigens met dat ‘stokje’ naar beneden, op de linkerfoto heb ik hem nog verkeerd om…

Tablet stand…

Toen ik vandaag opstond zag ik dat er echt een heerlijk zonnetje scheen en dat leek me een mooie gelegenheid om weer eens op zoek te gaan naar een cache. Ik nam contact op met een oud-collega die hier ook verslaafd aan is en samen liepen we een mooie route hier in het dorp.
Pfff… Het was veel bergop en bergaf en op sommige stukken was het ook echt spekglad. Zo glad dat ik er ook nog even bij ben gaan ‘liggen’… Ik zag lekker uit, alsof ik in een modderbad had gelegen. (Had ik nu maar dat spul in huis om mijn jas waterdicht te houden bij het wassen.)
Onderweg wel hele mooie dingen gezien, vergezichten waarbij er niets aan de horizon leek te liggen en een oorlogsmonument waarvan ik het bestaan niet wist. En dat allemaal op nog geen twee kilometer van mijn woning vandaan.
We hebben een route gelopen waarin 9 caches lagen, eentje hiervan had ik al eerder en eentje hebben we helaas niet kunnen vinden, zelfs niet na dik een kwartier zoeken met zijn tweetjes.
Maar ach, ik heb weer 7 caches op het lijstje erbij kunnen schrijven!!! De teller staat inmiddels op 13…

Geocaching 4 januariHet was overigens een week waarin ik (buiten mijn valpartij) behoorlijk veel geluk had. Bij Appletips won ik ook nog een Pavoscreen gorilla screenprotector voor mijn iPhone 6. Hij is nog niet binnen, dus deze zal volgende week wel op de blog verschijnen.
Morgen begint dan zoals gezegd eindelijk het normale leventje weer. Mijn allereerste dag op de nieuwe afdeling. Ben benieuwd wat me allemaal te wachten staat. Ik krijg training on the job, dus er moet nog veel geleerd worden. Ik heb er zin in!!!

Groetjes