En dan is de eerste week van 2014 alweer voorbij. Helaas is hiermee ook mijn vakantie afgelopen en mag ik morgen ook weer beginnen. Zo’n vakantie vliegt altijd veel te snel voorbij!!!

NATO strapAf en toe snuffel ik eens een beetje rond op eBay en deze keer vond ik weer een erg leuk horlogebandje voor mijn Pebble. Het voordeel van de NATO straps is dat je ze binnen enkele seconden kunt wisselen zonder de pushpinnen te moeten verwijderen. En zeg nou zelf, voor € 5,24 kun je toch geen bult vallen?

De ZondaresWeek 1 was ook nog een klein stukje 2013 en op dinsdag las ik het allerlaatste boek van 2013 uit. Deel 62, en wederom een boek van Tess Gerritsen. Ik ben inmiddels helemaal into deze serie en heb dan ook in de planning om alle delen achter elkaar te lezen. Zo blijf je lekker in het verhaal en kun je niets vergeten over de hoofdrolspelers. Het eerste boek van 2014 is inmiddels ook al een feit en ik ben op dit moment al bezig in het vijfde deel. Helaas kwam ik gisteren tot de ontdekking dat de serie op tv, Rizzoli & Isles, is afgelopen. Zucht, wat moet ik nu dan kijken op de zaterdagavond?

Slapen!!!Als je bijna 12 jaar oud bent dan slaap je van de 24 uur die een dag heeft ongeveer 23 uur en 59 minuten. Flux neemt dat maar al te letterlijk en heeft er volgens mij ook echt van genoten dat ik vakantie had en lekker veel thuis was. Ten eerste kan hij dan naar binnen en naar buiten als hij dat wil, maar hij geniet vooral van het feit dat hij zich lekker op de bank op kan rollen en helemaal tegen mij aan kan kruipen in mijn knieholte. Jaja, als kat heb je maar een zwaar leven!!!

YearmixAls het einde van 2013 weer in zicht komt is het ook altijd tijd voor een jaarmix. Al jaren download ik braaf de Yearmix van DJ Sandstorm. Dit keer werd deze pas op 3 januari uitgezonden en moest ik even geduld hebben. Maar de volhouder wint en na een aantal versies te hebben gehad vond ik vanochtend de complete versie op SoundCloud. Het mooie was dat er ook nog een downloadlink bij zit, dus ik heb hem meteen even binnen getrokken. Met een MP3 Trimmer de eerste paar seconden eraf geknipt zodat de 3FM reclame weg is en ik heb een perfecte mix. Heerlijk voor in de auto en op het werk. Alle hits van het afgelopen jaar bij elkaar in een compilatie van ruim 56 minuten.

Zoals ik al zei begint morgen dus echt het normale leven weer en mag ik weer beginnen met werken. Gelukkig is het dan al 6 januari en hoef ik dus geen nieuwjaarswensen meer over te brengen. Ik heb echt zo’n hekel aan dat verplicht kussen en handjes schudden, bah!!! Nee, laat januari maar lekker snel voorbij gaan zodat het voorjaar weer langzaam in zicht komt en we weer lekker de achterdeur open kunnen gooien en kunnen genieten van het mooie weer…

Groetjes-Serena-schuin-winter