Alweer een week voorbij… Een week waarin ik 6 dagen voor de baas mocht komen opdagen en er privé dus niet zo heel veel gebeurde. Wil echter niet zeggen dat ik geen foto’s gemaakt heb!!!

12-12-12 Afgelopen woensdag was het wel een heel bijzondere dag. 12-12-12… Zo’n soort datum zal de komende 87 jaar niet meer voorkomen. Dat is dus wel een leuk plaatje van Blond Amsterdam waard dacht ik zo!!!

V&D CadeaukaartDit jaar kregen we van het werk voor Kerst een blik gestuurd van de Cadeau Carrousel. Voorgaande jaren kregen we altijd VVV-bonnen en hier had ik me eigenlijk al een beetje op ingesteld. Ik had er namelijk al een bestemming voor…
Tot dat ik de cadeaukaart van de V&D zag staan, in die winkel had ik de VVV-bonnen ook uit willen geven. Besteld en binnen 2 dagen was hij al in huis.

Da's mijn hoekje!!!

Donderdagavond had ik lekker een avondje voor mezelf en bracht deze heerlijk languit op de bank door. Flux vond het ook wel gezellig en vooral MIJN plekje is favoriet. Als ik ook maar even was opgestaan installeerde meneer zich prinsheerlijk op mijn plaats.

Nieuw Blond Amsterdam serviesZaterdag dook ik tijdens mijn pauze van het werk even snel de stad in. Mijn cadeaukaart moest uitgegeven worden!!! Bij de V&D geldt momenteel nog steeds de actie dat je 50% van het aankoopbedrag op onderdelen van het Blond Amsterdam servies in kunt wisselen met Air Miles. Ik had er nog ruim 3000, dus dat was € 30,- extra!!! Ik kocht 2 ontbijtborden, 2 dinerborden, 4 eierdopjes, een suikerpotje en een pastapot. Dankjewel baas!!!

Kerstkaartjes

Ondanks dat ik zelf geen kerstkaartjes stuur, druppelen hier toch de eerste kaartjes al langzaam binnen. Ik ben benieuwd hoeveel kaartjes ik nog zal ontvangen…

3e AdventGisteren was het alweer de derde advent, dus het derde kaarsje in de krans mocht weer worden aangestoken. In het kerstpakkket dat ik laatst kreeg zaten ook nog theelichtjes. Ziet er altijd erg gezellig uit op tafel vind ik…

Betekent wel dat het dus nog maar 1 weekje duurt voor het echt Kerstmis is. Jeetje, de weken vliegen de laatste tijd voorbij alsof het niets is!!!

Pizza Tonno

Na een heel weekend werken had ik gisteren niet meer zo veel zin om te koken. Dus even snel de Plus binnen gerend en een pizzaatje gekocht. Past perfect op mijn nieuwe borden van Blond Amsterdam!!!
Ik ben al langzaam de keukenkasten op aan het ruimen en plaats aan het maken voor de rest van het servies dat ik dus volgende week krijg. In mijn telefoon staat inmiddels al een lijstje van de onderdelen van het servies die ik nog graag wil hebben. Op het werk doe ik mee aan de Lotto en de deelnemers ontvangen dit jaar voor Kerst ook nog VVV-bonnen. Die bestemming ligt dus ook al vast!!!

Vandaag heb ik lekker een dagje vrij. Deze week een werkweek van maar 3 dagen waarvan er 2 zullen worden afgesloten met een etentje en een kerstborrel. Aansluitend heb ik heerlijk 5 dagen vrij en hoef ik 2e Kerstdag pas weer op het werk te verschijnen. Ik denk dat ik me de komende tijd niet zal vervelen, er staan in ieder geval leuke dingen op het programma!!! Ook daar zal ik beslist wel foto’s van maken die volgende week wel weer hier zullen verschijnen…

Fijne dag allemaal!!!

Groetjes-Serena-schuinkerst