En we gaan weer vrolijk verder met het fotodagboek. Deze week postte ik nog een aantal foto’s op Instagram en daar hoort natuurlijk weer een verhaal bij…

Ik ben nog steeds erg blij met mijn nieuwe mokken met Blond Amsterdam. Iedere dag begin ik met een lekker grote mok koffie. Alleen, Sinterklaas is nu voorbij en Kerstmis is in aantocht. Dus… Daar horen dan ook weer bijbehorende mokken en een kommetje bij. Afgelopen dinsdag ging ik dus weer gewapend met mijn Air Miles kaart richting V&D.  

Ik kocht een grote en een kleine mok en een kommetje. Dat kommetje staat nu met lekkere Kerstchocolaatjes op de salontafel.

Deze week kreeg ik van het werk ook mijn Kerstcadeau. Een doosje van CadeauCaroussel.nl, hierbij kun je zelf uitkiezen wat je wilt hebben. Voorgaande jaren kregen we steeds VVV-bonnen en eigenlijk had ik hier al een beetje mijn zinnen op gezet. Ik wilde deze namelijk ook besteden om straks weer een servies van te kunnen kopen. Maar, er stond ook een cadeaubon van V&D in, dus hopelijk valt deze een van deze dagen in de brievenbus. Het servies begint langzaam gestalte te krijgen!!!

Over cadeautjes gesproken… Deze week lag op het werk ook nog een chocoladeletter in mijn postvakje als bedankje voor het harde werk dat we afgelopen jaar met zijn allen hebben geleverd. Vraag me nu alleen nog steeds af waar die B voor staat!!!

Maar ach, een gegeven paard mag je niet in de bek kijken toch? Deze week ga ik die eens fijn verorberen als ik ’s avonds voor de tv zit. Een stukje chocolade is nooit weg!!!

Ik ben nog steeds met Siri aan het spelen op mijn nieuwe iPhone. Ze geeft echt de meest waanzinnige antwoorden en ik lig dan ook vaak in mijn eentje helemaal in een scheur. Volgens Siri ben ik dit jaar wel lief geweest. Maar voor de zekerheid moet ik het toch maar even zelf aan de Kerstman vragen. LOL…

En toen begon het vrijdag flink te sneeuwen. Ik kan er niks aan doen, ik heb er een grondige hekel aan. Het is koud, nat en met de auto rijden is dan al helemaal geen lolletje. Gelukkig was het vrijdagavond al redelijk gesmolten, maar zondag lag er weer een dik pak. Maar mijn gebeden worden iedere keer weer verhoord, na een flinke bui regen is alles weer verdwenen.

Ik ben het met jullie eens, het levert mooie plaatjes, zoals hier rechts heel veel vroeg in de ochtend. Maar toen ik omstreeks 08.00 uur buiten kwam om even het trottoir te ruimen was het al aan het druppelen en was het gewoon natte rotzooi. Nee, dan laat de lente maar snel beginnen!!!

Flux is ook blij dat hij lekker binnen op de vensterbank boven de warme verwarming kan liggen. Het is natuurlijk een kat en die moet ook niks van sneeuw en nattigheid hebben!!!

Hihi, eerlijk is eerlijk, sommige mensen zijn wel heel creatief als het op sneeuwpoppen en dergelijke aankomt. Zoals te zien op de foto hier links had de sneeuw zijn eerste slachtoffer al opgeëist.

Zaterdag had ik zin in een leuke Kerstfilm. Op de harde schijf stond nog ‘Arthur Christmas’, een animatiefilm.
Wat een waanzinnig leuke film over de zoon van de Kerstman die Kerstmis wil redden omdat zijn vader vergeten is 1 cadeautje af te leveren bij een kindje… 5 sterren hoor, wat ik gelachen!!!

Gisteren keek ik trouwens ook nog ‘Skyfall’, de nieuwe James Bond. De kwaliteit was nog niet helemaal om over naar huis te schrijven, maar wat een ontzettend gave film!!! Er zitten weer wat verwijzingen in naar de oude films en dat maakte het allemaal net iets nostalgischer. Absoluut een aanrader!!!

En dan was het gisteren alweer de tweede advent, dus ook het tweede kaarsje van de krans mocht inmiddels aan. Jeetje, dit jaar is echt voorbij gevlogen.

Vandaag over twee weken is het al Kerstavond. Ik heb nog niet echt het ‘feestdagengevoel’, maar dat zal binnenkort wel komen (Hoop ik…).

En dan nog een leuke tip voor mensen met een iPhone of een iPad. Op dit moment is de app Retromatic (HD) gratis te verkrijgen in de App Store. Ik heb er al even mee zitten spelen en creëerde meteen een nieuwe avatar voor mijn pagina’s in de Social Media. Erg leuk, al zeg ik het zelf!!!

Inmiddels is er weer een nieuwe werkweek aangebroken, een week waarin ik maar liefst 6 dagen op mag komen draven. Wel lekker om vandaag met een middagdienst te kunnen beginnen, maakt het weekend net even iets langer.

Ik wens jullie in ieder geval allemaal alvast een hele fijne week!!!