Ja hoor, er komen weer een zootje foto’s langs. Helemaal in de stijl van de feestdagen. Sinterklaas laat ik dit jaar een beetje aan me voorbij gaan, ook een van de redenen dat mijn header dankzij Miranda alweer in de kerststijl is aangepast…

27 November 2012

 

 1. Nieuwe smaakjes besteld bij Nespresso. Dit keer het Variations 2012 pakket. De Noisette en de Macadamia zijn in ieder geval al erg lekker!!! Ik moet me nog wagen aan de Coconut, aangezien ik normaal gesproken geen kokos lust.
 2. Beetje aan het spelen met achtergronden voor al mijn Apple apparaten. Alles is nu netjes op elkaar afgestemd…

28 November 2012

 1. Ik lees het 33ste boek van dit jaar uit.

30 November 2012

   

 1. Ik krijg van mijn tante een adventskrans, het eerste kaarsje heeft inmiddels al gebrand.
 2. Van VVV-bonnen die ik nog had liggen koop ik bij de Media Markt een hoesje voor mijn iPhone en nog een extra Lightningkabel.
 3. Nieuwe kerstballen gekocht, ik kon het gewoonweg niet laten om de boom al op te zetten en te kijken hoe alles uitzag. Een boa leek me wel leuk als contrast, helaas heb ik er maar eentje.
 4. Zeer tevreden over de rode kleur, even een close-upje…

1 December 2012

 

 1. Bij een feestwinkel koop ik nog 2 extra boa’s. Mijn boompje is nu helemaal af!!!
 2. Goed kijken, maar ’s avonds valt de eerste sneeuw van deze winter. Gelukkig blijft het niet liggen!!!

2 December 2012

   

 1. Het is dit weekend rustig op het werk en samen met een collegaatje ga ik op zoek naar kerstspullen. We vinden een boom die we gewoon midden tussen de computers op tafel planten.
 2. Zo goed en zo kwaad als we kunnen proberen we met de gevonden spullen een zo mooi mogelijke boom te creëren.
 3. We vinden de boom nog een beetje kaal en halen zelf nog even een paar slingers. Tenminste een beetje sfeer op onze afdeling!!!
 4. Het is de eerste advent, dus er mag 1 kaarsje worden aangestoken. Ik heb nog een paar kleine rode kerstballen en prop die ook nog in de krans.

3 December 2012

 

 1. Pap vindt tijdens het schillen van aardappelen een wel heel apart exemplaar. Het blijkt maar weer… Alles is liefde!!!
 2. Kaarsjes aan, een grote mok latte macchiato. Altijd prima bestanddelen voor een rustig avondje op de bank…

4 December 2012

 1. Vanochtend mocht ik vanwege een vrij dagje uitslapen… Helaas heb ik een ingebouwde wekker en was ik om o6.20 uur alweer klaarwakker. Na even te hebben liggen lezen ben ik toch maar opgestaan en ben mijn dag begonnen met een grote kop koffie.

Natuurlijk is week 49 nog niet helemaal afgelopen, maar dat is weer een mooi onderwerp voor een volgend Instagram blogje. Ik ga vandaag even aan de slag met een aantal dingetjes op mijn to-do lijstje. Ik krijg de dag wel weer om.

Ik wens jullie allemaal een fijne dinsdag!!!