Hihi, wat een geluksweek. Ik doe normaal echt nooit mee aan prijsvragen… Deze week doe ik echter bij toeval aan 2 prijsvragen mee en ik heb bij allebei de prijs gewonnen!!! Tja, als je geen geluk in de liefde hebt, moet je op zijn minst geluk in het spel hebben…

Vorige week vrijdag zag ik op internet een bericht staan waarbij je om een prijs te winnen dat bericht gewoon moest retweeten op Twitter. Nou, niet geschoten is altijd mis en het is tenslotte maar een kwestie van 1 keer op een knopje klikken. Nog geen uur later kreeg ik al bericht dat ik winnaar was van een WK-muis voor de pc. Dat was prijs nummer 1… :mrgreen: (Ik heb hem inmiddels ook al thuis gekregen met de koeriersdienst)

Prijzen

Gisteravond zag ik op Twitter dat er een wedstrijd was waarbij je een spel voor de Wii kon winnen. Alles wat je moest doen was antwoord geven op een vraag en een hashtag bij het bericht plaatsen. En jawel hoor, na een half uur bleek dat ik ook hiervan de winnaar was!!! Dat was prijs nummer 2… :mrgreen:
Nu is mijn geluk dat de mensen die de spellen verdelen hier in de buurt wonen en vandaag mijn prijs al in de brievenbus gooien.

Verder ben ik natuurlijk ontzettend aan het genieten van het mooie weer en mijn tuin. Door de zon van de laatste dagen staat alles echt prachtig in bloei en groeit als kool. De kalebassen die ik buiten heb gezet zijn zo hard gegroeid dat ik ze gisteren middels bamboestokken omhoog moest binden. Hierbij zag ik ineens dat er al 2 gele bloemen in de knop in zaten. Vanachtend stonden ze echter al helemaal open, zo leuk om te zien… Ook mijn aardbeitjes beginnen flink uit te lopen. Het kan nu niet meer lang duren voor ik mijn eerste ‘oogst’ binnen kan halen…

Bloemenpracht...

Het is zo leuk om al die kleuren in de tuin te zien, ik krijg er gewoon goede zin van!!!

Vanmiddag staat er weer een Limbotweetup op de planning. Nou, het is prachtig weer, dus ik vermoed dat het een heerlijke middag gaat worden met allemaal gezellige mensen. Ik heb er zin in!!!

Ik ga weer even genieten van de zon… :cool:
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!!!