Hoewel ik totaal niets aan de winter vind, is er 1 ding dat ik wel heel erg leuk vind. En dat is… schaatsen!!! Dit weekend heb ik dan ook heel erg genoten van het feit dat we sinds jaren weer eens op natuurijs konden staan.

Gisteren zag ik ineens op Twitter een berichtje van een vriendin langskomen dat de roeivijver in het Schutterspark te Brunssum vrij was gegeven door de ijsmeesters. Nou, daar hoefden we niet lang over na te denken. Enkele uurtjes later maakten we al ons eerste rondje van 2012 op natuurijs.
Nu had ik een paar weken geleden al met mijn klas geschaatst, dus ik wist dat ik het nog niet verleerd was. Maar lekker lange banen maken op natuurijs was toch al heel erg lang geleden. Ik kon me serieus niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst buiten op het ijs had gestaan.

Aangezien ik vandaag ook nog een vrije dag had, en ik er de rest van de week geen tijd meer voor zal hebben, stond ook nu weer schaatsen op het programma. Een beetje rondgeneusd op Twitter en Facebook en zo kwam ik tot ontdekking dat er op  de kleine vijver in Nierhoven al geschaatst werd. En als je dan een paar berichtjes online gooit ben je al gauw met een leuke groep.

Na een hier een paar uurtjes gegleden te hebben ben ik even gezellig met vrienden mee naar huis gegaan en heb daar genoten van een grote mok warme chocomel met slagroom. Dat hoort er tenslotte bij!!!

Dit was absoluut een leuk weekend!!!