Na ruim 1½ jaar was ik wel een beetje uitgekeken op mijn rode site. Gisteren en vandaag flink aan het zoeken geweest en uiteindelijk uitgekomen bij de huidige lay-out. Ik vond het oranje en het zwarte ook wel weer eens iets hebben. Een aantal widgets verwijderd zodat het allemaal een beetje rustiger uitziet. Ik ben tot nu toe redelijk tevreden!!!

Ik zit echter nog met een paar kleine probleempjes en daar wil ik jullie hulp graag bij inroepen.

  • Ik heb de site geheel vanuit het Duits naar het Nederlands moeten vertalen. Nu kan het natuurlijk zijn dat ik ergens iets over het hoofd heb gezien en er dus nog ergens een Duits woordje opduikt. Mocht dit zo zijn, laat me dan svp precies weten wat en waar je het bent tegengekomen.
  • Verder krijg ik het niet voor elkaar om het woordje “search” boven in de meest rechtse balk aan te passen naar “zoek”. Enig idee waar ik dat kan vinden en aan moet passen?
  • Ik wil mijn Meta-menu aanpassen… Maar waar????
  • Verder heb ik ook een nieuwe favicon gemaakt omdat dat natuurlijk overeen moet stemmen met de rest van de site. Kunnen jullie deze zien in de adresbalk?
  • Ik wil eigenlijk een iets netter overzicht voor mijn Mobypicture-foto’s. Ze staan er nu een beetje kaal bij vind ik. Wil er graag een randje omheen en ze gecentreerd in de balk hebben. Ze staan ook op Flickr, dus een code daar naartoe zou eventueel ook kunnen.

Denk dat dit voorlopig mijn verzoekjes wel waren. Alvast bedankt voor de hulp die jullie mij ongetwijfeld gaan bieden!!!
Oh ja, voor de Twitterbezoekers. Regaeer svp even hier in de blog, dan is het later iets makkelijker terugvinden…

Update 19.15 uur:

Inmiddels zijn er alweer een aantal dingen veranderd. Ik heb met dank aan Saskia de instellingen voor het Meta-menu gevonden en aan kunnen passen. Mijn social media staat in de zijbalk en ik heb linksboven nog een extra link naar Twitter gezet. Vond dat vogeltje wel grappig.

Helaas ligt op dit moment Flickr eruit en kan ik even niet fröbelen aan mijn “Moblog” in de zijbalk. Hopen dat de site snel weer online komt, dan kunnen jullie mijn zwevende foto’s zien!!!

Nu heb ik nog wat puntjes die ik inderdaad graag nog zou willen veranderen:

  • Is er een of andere plugin zodat ik onderaan mijn posts ook de tags kan laten zien die ik toe heb gevoegd? Mijn tagcloud werd inmiddels namelijk zo groot dat ik die maar de laan uit heb gestuurd.
  • Kan ik ook op een of andere manier een edit-button toevoegen aan mijn posts zodat ik direct door kan klikken in plaats van naar mijn Meta-menu te gaan?
  • Heeft iemand nog een leuk “stipje” voor me dat goed bij deze site past in plaats van die hele kleine “blaadjes” die nu als opsommingstekens worden gebruikt?
  • Ik heb mijn nieuwe favicon geupload, maar ik zie het zelf ook niet, ondanks dat ik mijn cookies verwijderd heb. Waar zou dit aan kunnen liggen?

Grtz Serena