Ik ben de laatste tijd duidelijk in de ban van tv-series. En eerlijk is eerlijk, er worden ook erg veel goede series gemaakt!!! Dus deze week weer een tip van mijn zijde om de lange avonden weer door te komen…

Deze week heb ik de serie Homeland ontdekt. Laatst schreef ik al over Sons of Anarchy en ik vroeg in deze blog ook nog naar tips voor andere series. Homeland sprong er duidelijk bovenuit!!!

Homeland

Homeland vertelt het verhaal van de Amerikaanse militair Nicholas Brody (Damian Lewis) die wordt bevrijd uit een gevangenenkamp in Afghanistan. Bij thuiskomst wordt hij als een held ontvangen. CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) gelooft Brody’s verhaal niet en vermoedt dat hij nu voor Al Qaeda werkt. Wat volgt is een kat-en-muis-spel met als inzet de nationale veiligheid van Amerika.

Bron: BNN

 

Gisteren keek ik al de finale van seizoen 1 en nog 2 afleveringen van seizoen 2. De serie is echt retespannend en op sommige momenten weet je niet meer wie je nu moet geloven. Inmiddels is bekend geworden dat men ook een 3e seizen gaat opnemen, dus we kunnen voorlopig nog wel even vooruit.
Helaas heb ik momenteel nog maar 4 afleveringen te gaan. (Die ik vermoedelijk vandaag al allemaal kijk, ik heb lekker vrij!!!) Lang leve de lokale online filmboer…

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!!!