Nou, iedereen wil uiteraard weten hoe mijn keuring voor de vervolgopleiding is verlopen.
Heel eerlijk gezegd, ik kan er geen peil op trekken.

Mijn baas was gelukkig zo goed geweest om een hotel voor mij te boeken in de buurt van het selectiecentrum zodat ik zondag al op mijn gemakje naar Apeldoorn kon kachelen.
Er moet natuurlijk altijd wel IETS mis gaan en nu bleek dat ze mijn kamer een dag later hadden geboekt dan de bedoeling was.
Maar…. Het hotel had zojuist een nieuwe vleugel aangebouwd en ik kreeg dus een splinternieuwe comfortkamer aangeboden. Waanzinnig, er stond gewoon een ligbad midden in de kamer van waaruit je gewoon naar de flatscreen-tv kon kijken.

Leuk, zo'n ligbad midden in de kamer...

Verder een lekker groot bed met uiteraard ook uitzicht op de flatscreen-tv. Allemaal niet verkeerd dus.

Lekker bedje op de kamer...

Bureautje en flatscreen...

Voor de mensen die de tekst op de muur niet kunnen lezen… “Joy is not in things, it is in us”

Niet dat ik zo heel geweldig heb geslapen, je bent natuurlijk bang om je te verslapen en wordt dus 5 keer wakker. Uiteindelijk stond ik dus al om 06:30 uur onder een enorme douchekop.
Hierna lekker even iets gegeten in het restaurant van het hotel en ben ik richting het selectiecentrum vertrokken.

Ik heb een persoonlijkheidsvragenlijst in moeten vullen van maar liefst 240 vragen met stellingen over mijzelf. Hierbij kun je alleen maar kiezen of je het er wel of niet mee eens bent.
Hierna moest ik een rollenspel spelen. Nou, mijn tegenspeler was in het begin heel erg opgewonden maar ging ik uiteindelijk rustig weg. Ik denk dat ik het wel goed gedaan heb, maar ook hier is eigenlijk helemaal niets van te zeggen..
Vervolgens nog een psychologisch interview waarvan ik zelf wel de indruk had dat dit allemaal redelijk goed verlopen was.
Als laatste stond de intelligentietest op het programma. Jeetje, wat was die moeilijk!!!
Men had mij van tevoren al verteld dat de vragen steeds moeilijker zouden worden als ik een vraag goed beantwoord had. Nou, op een gegeven moment snapte ik er echt geen jota meer van en zag ik helemaal geen logica meer in de reeksen die op mijn beeldscherm verschenen.

Zoals ik dus al zei, er is echt geen peil op te trekken of ik een en ander wel goed heb gedaan. Als het goed is krijg ik binnen twee weken de uitslag toegestuurd. Jullie horen het later dus wel weer!!!