Bah, wat een vies donker weer vandaag… De herfst is nu dus echt begonnen!!! Ik merk het ook aan mezelf, ben weer sneller geneigd om de hele avond op de bank voor de buis te hangen, op tijd al de rolluiken dicht te doen…. De donkere avonden komen er weer aan!!!

Ik weet eigenlijk niet zo heel goed wat ik allemaal moet vertellen over deze week. Eigenlijk heb ik niet zo heel veel schokkende dingen gedaan…

Afgelopen zondag kwam ik op Twitter tot de ontdekking dat er ’s middags een spontante Twittermeeting zou worden gehouden op het buurtfeest in de wijk Aarveld in Heerlen. Altijd leuk om de mensen achter de tweets ook te leren kennen en ik ben ook eens even gaan kijken. Het was een topmiddag, de zon scheen, het was lekker warm, goede muziek (thnx to @ralphwinkler met The Rolling Beatles)… Kortom het was gewoon erg gezellig!!! @luclodder rende weer vrolijk rond met zijn camera een heeft een paar foto’s van mij gemaakt waarvan ik zelf ook eens vind dat ik er leuk op sta… Thnx Luc!!! Ik zal er eentje showen…

Twittermeeting Aarveld

Als je goed kijkt zie je de rest van de groep in mijn bril aan tafel zitten…

Verder staat deze week een beetje in het teken van concerten. Afgelopen week had ik het met kennisje over het concert van Eros Ramazzotti. Ik ben echt al jaren fan van hem en ik probeer iedere keer als hij in Nederland optreedt het concert te bezoeken. Hij treedt in oktober op in Ahoy en ik wilde hier graag naar toe. Nu blijkt dat zij Eros ook een leuke artiest vindt en ze wilde wel met me mee. Gisteravond belde ze dat ze mee kon en ik heb meteen de tickets geboekt. 28 oktober ga ik voor de 3e keer naar Eros!!! Whoehoe!!!
De foto hierboven is van het vorige concert waar ik ben geweest in maart 2007.

En dan ga ik komende zaterdag samen met Nicole naar het concert van Milk Inc. in het Sportpaleis in Antwerpen. Ik had het kaartje van Nicole en Roy gekregen voor mijn verjaardag. We plakken er eerst weer een ochtend winkelen aan in het shoppingcenter in Wijnegem en rijden daarna door naar Antwerpen.

Met ook nog het concert van K3 (whahahaha!!!) in het vooruitzicht worden het een paar muzikale maanden. Ik heb er zin in!!!