De dagen worden weer korter, het wordt kouder en vooral veel natter. Kortom… De herfst is nu echt begonnen!!!

HerfstAls ik heel eerlijk ben vind ik dat dus echt NIET leuk!!! De verwarming kan alweer bijna aan (Met dank Essent, ik mag fijn bijbetalen), het licht moet weer vroeg aan en de achterdeur blijft dicht om de kou buiten te houden.

In de zijbalk kunnen jullie nu trouwens zien wat de temperatuur hier in de tuin is. Mijn HomeWizard heeft vandaag een update ontvangen en vanaf vandaag is het dus mogelijk om de gegevens van je eigen weerstationnetje online te delen middels een widget. Veel preciezer kan het dus niet!!!

Voorlopig gaat hier de verwarming nog niet aan hoor. Heb met mezelf al jaren de afspraak dat de verwarming voor 1 oktober niet aangezet wordt. Vanavond heb ik dus gewoon met een dekentje op de bank gezeten. Prima te doen!!!

Het enige wat er dan leuk aan is, zijn de kaarsjes die ’s avonds weer aan kunnen de leuke frutsels die je her en der kunt neerzetten en ophangen. (Ideaal dat ik nog steeds niet de herfstslinger aan de tak bij het raam weggehaald had)

Maar niet alleen de woonkamer wordt opgeleukt, ook de website is dan weer aan een andere look toe. Dankzij Miranda is deze snel weer omgetoverd door de mooie header die ze vorige herfst voor mij maakte. Ik heb haar net heel lief verzocht om mijn iPhone 5 er in te frommelen, nu staat er nog steeds de 4. Ouwe meuk, hihi…

Als het aan mij ligt krijgen we nog een Indian Summer, maar de voorspellingen geven voorlopig niet veel goeds aan. Ach, dan trekken we de truien maar weer uit de kast…

Groetjes-Serena-schuin-bladeren