Wat was het gisteren een heerlijke dag!!! Het is lang geleden dat we zo intens van het zonnetje hebben kunnen genieten. Het werd dan ook hoog tijd!!!

Omdat ik zaterdag toch al redelijk vroeg naar bed was gegaan was ik gisteren ook al lekker op tijd wakker. De rolluiken vanuit bed eens omhoog getrokken en ik zag dat er een heerlijk zonnetje stond. Daar moet je zo lang mogelijk van genieten, dus ik ben meteen mijn bed uitgegaan. Even gebeld met mijn ouders en pap ging even kijken naar de Amstel Gold Race die ieder jaar bij ons door het dorp komt gereden.

Zelf dus ook op het fietsje gesprongen en naar de grote weg gereden. Niet veel later kwamen de renners langs. Als eerste de kopgroep van 7 renners die 6 minuten voorlagen op de rest van het peloton.

Niet veel later kwam dus ook de rest van het peloton voorbij geraasd. Ongelofelijk wat hier een snelheden behaald worden!!!

Nadat alle renners voorbij waren ben ik weer mee terug gegaan naar mijn ouders en heb gezellig nog een uurtje zitten kletsen. Toen ik naar huis wilde vertrekken en we buiten op de oprit stonden kwamen toevallig vrienden van mij langsgefietst. Die wilden ook even op bezoek hun ouders/schoonouders… Deze bleken echter niet thuis te zijn en spontaan kwam het idee om even een kleine route te fietsen en daarna op een terras neer te ploffen. Nou, zo gezegd is zo gedaan… We hebben ca. 8 kilometer door de omgeving gefietst (Ik was kapot, wie heeft bedacht dat er zoveel heuvels in het Limburgse landschap moeten zitten?) en hebben toen heerlijk een broodje gegeten bij een herberg in het dorp.

Rond kwart voor vier was ik weer thuis en daar ben ik heerlijk met een boek in de zon gaan zitten. Ik zeg, dat is genieten!!!

Om dan nog even verder te gaan over het iPhone-leed. Vanochtend zouden ze dus mijn iPhone wederom op komen halen. Bleken ze eerst in Apeldoorn (???) te staan… Weer gebeld en een afspraak gemaakt voor vanmiddag. Verschijnt de chauffeur, heeft hij geen smartphone meer!!! Nou ja zeg!!! Weer gebeld en hier te horen gekregen dat ik dan morgenvroeg maar moet bellen met de vraag voor een leen-iPhone of een andere smartphone. Ben benieuwd wat ik dan weer te horen krijg. De soap gaat dus verder…

Vanavond ga ik even bij een collegaatje haar iPod Touch installeren en haar leren hoe ze muziek en zo erop kan zetten. Vorig jaar ging ze nog op reis met een discman en een stapel cd’s… Hebben we haar toch maar eens verteld dat dat makkelijker kan!!! Als bedankje voor mijn hulp mag ik ook meteen blijven eten… Wij maken er wel een gezellige avond van!!!

Ik wens jullie nog een fijne maandag!!!