Wat een weertje was het dit weekend!!! Op een enkel klein buitje na was het echt heerlijk weer!!! Ideaal weekend om leuke dingen te ondernemen met vrienden…

Zaterdag hadden we met een groep vrienden afgesproken om naar het Bekkerveldfestival te gaan. Ieder jaar is dot vaste prik en het mooie was ook nog dat NoiZZ speelde, de band waar een vriend van ons toetsenist is.

De sfeer zat er goed in en we hadden het erg gezellig met zijn allen… De foto is een beetje wazig. Haha, hij werd genomen door een medebezoekster die al behoorlijk in de olie was!!!

Met zijn allen op het #Bekkerveldfestival...

Het optreden van NoiZZ was ook weer erg goed en ik heb eventjes staan filmen. Altijd handig dat er op de iPhone zo’n functie zit… Ondanks de voorbij lopende mensen is het best een aardig filmpje geworden. (Dit was de band ook met me eens en het filmpje komt bij hun op de site :razz:)

Helaas had ik vorige week met hardlopen iets in mijn voet verrekt waardoor ik nog steeds behoorlijke pijn had en het lange staan maakte het er niet veel beter op. Ik ben dus na 4 uur aan een stuk te hebben gestaan toch maar zo verstandig geweest om naar huis te gaan en rustig te gaan liggen. Ach, er zullen beslist nog heel veel keren komen dat het wel laat gaat worden.

Gisteren was het dan ook een ontzettend mooie dag. Het was bloedheet en het KNMI had een noodweer voorspeld en code oranje afgekondigd. Toch was dit niet een reden om thuis te blijven…

Even op Twitter gevraagd wie er vandaag iets leuks ging doen en uiteindelijk belandde ik samen met Guido en Jolanda op een straatmarkt in Hoensbroek. Hihi, wat een aanfluiting… Na hier een klein uurtje te hebben rondgewandeld hebben we het maar voor gezien gehouden. Tja, wat te doen met zo’n hitte? Nou, je gaat even naar de supermarkt (We waren echt niet de enige met dat idee, wat een drukte!!!) en zijn lekker gaan bbq’en.

Alles staat klaar voor de #BBQ...

Het noodweer dat werd voorspeld bleek uiteindelijk maar uit enkele druppels te bestaan en we hebben heerlijk tot ca. 22.00 uur in de tuin gezeten.

Toen ik thuis kwam stond de volgende verrassing me te wachten. Op het moment dat ik de rolluiken naar beneden liet zag ik in mijn ooghoek iets bewegen… Whoehaa, alweer een knots van een spin!!!

Buurvrouw ingehuurd als huurmoordenaar... Brrr!!!

Als ik zo’n beest alleen al zie lopen me de rillingen over mijn hele lichaam en ik kan zo’n beest dus echt niet vangen. Daarom maar weer eens de buurvrouw als huurmoordenaar ingeschakeld, die draait daar haar hand niet voor om….

In bed nog even heerlijk liggen lezen in een boek dat ik via Twitter getipt kreeg en zelfs al tussen de duizenden ePubs op mijn MacBookje stond.. Echt iets voor mij… iPod, Therefore I Am. In de zijbalk kun je de beschrijving lezen.

Vandaag begint dan weer een nieuwe werkweek. Altijd fijn om met de middagdienst te kunnen beginnen, kun je ’s ochtends nog even lekker uitslapen en een beetje tutten. Ik duik nog even met mijn eReader op de bank!!!