Wat een heerlijke dagen heb ik gehad zo na de nachtdiensten…

Dinsdag ben ik toen ik wakker was naar de zaak gegaan en heb ik de middag lekker samen met mijn vader doorgebracht. Beetje geholpen in de winkel en gezellig gekletst met zijn tweeën. Na sluitingstijd ben ik mee naar mijn ouders gereden en heb daar heerlijk zuurvlees gegeten. Ik had dat al heel lang niet meer gehad en de vrouw van pap weet hoe dol ik erop ben. Altijd fijn als je dan uitgenodigd wordt!!!

Dinsdagavond ben ik vertrokken naar Nicole om daar te blijven slapen. We wilden woensdagochtend al vroeg bij de Ikea zijn omdat het daar altijd zo godvergeten druk is.
Woensdagochtend heb ik me echt uit bed moeten slaan… Ik wilde nog “even” lezen voor ik ging slapen, maar ik kon het boek maar niet wegleggen. Het is zo ontzettend spannend!!! Ik ben momenteel aan het lezen in “Versplinterd” van Karin Slaughter. Echt zo’n boek waar je aan het einde van ieder hoofdstuk toch nog even het volgende hoofdstuk wilt lezen…

Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in zijn hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt zich een ongekende kracht in haar los. Een kracht die de man fataal wordt.
Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation krijgt de leiding over het onderzoek, maar al snel nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending en blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan.
Karin Slaughter laat enkele hoofdrolspelers uit het zeer succesvolle Triptiek terugkeren in een uiterst beklemmend verhaal over gijzeling, misbruik en moord.

Toen ik me woensdag eindelijk uit bed had gemept zijn we, nadat de kleine naar school was, naar de Ikea gegaan. Het was nog redelijk rustig en hebben eerst even genoten van een ontbijtje. Daarna de kast inladen en snel weer naar huis om op te bouwen. Daar kom je tot de ontdekking dat er toch nog wel wat planken en kisten bij kunnen en vertrek je wéér naar de Woonboulevard. Hahaha, we hebben licht gevlogen omdat we eigenlijk helemaal geen zin hadden om daar lang rond te rennen…

Thuis hebben we nog even een beetje in de garage gewerkt met het opbouwen en inruimen van de kast toen we vonden dat we toch eigenlijk wel van het mooie weer moesten gaan genieten. Dus, zwembadje opzetten voor de kleine, bikini aan, stoeltje in de zon, iPod op en boekje erbij. Heerlijk!!!
Omdat ik het op een gegeven moment wel heel erg warm kreeg ben ik bij de kleine in het badje gaan liggen en lag een beetje te dommelen toen ik opeens een emmer steenkoud water over me heen gekiept kreeg. Whahaha, Nicole en Noëlle lagen helemaal krom… Maar…. mijn wraak zal zoet zijn….

Niet lang erna lag Nicole te slapen op het ligbed en heb ik Noëlle betrokken in mijn complot. De emmer water stond klaar en Noëlle moest de mp3-speler even optillen en aan de kant houden. PLONS!!! Emmer 2 en een “1 meter hoog springende Nicole” waren een feit… Hahahaha, Noëlle vond het allemaal prachtig…

’s Avonds nog een beetje Guitar Hero gespeeld op de PS 2 en lekker buiten gezeten. Kortom, een heerlijke dag!!!

Het is nu buiten ook weer prachtig weer en stiekem ben ik als een stekker aan het balen dat ik dadelijk weer moet gaan werken. Ach ja, 2 daagjes en dan mag ik weer van de 4 vrije dagen genieten…

En dan nog even over mijn lezertjes… Ik kom vaak op mijn site en zie dan in mijn W.I.E. profiel dat er aardig wat lezertjes op mijn site zijn… Alleen, volgens mij laat er bijna niemand een reactie achter. Ik wil jullie nu dus vragen om voor 1 keer een reactie achter te laten zodat ik kan zie wie hier zoal meeleest. Alvast heel erg bedankt en een fijne donderdag!!!