Oh lekker, ik heb gewoon een weekend gehad van 4 dagen. Na een lange werkweek was dat weer meer dan welkom!!! Ik ga hier gewoon weer eens lekker lang dagboekblogje neerknallen…

Omdat ik iedere dag om 06.00 uur opsta heb ik helaas een ingebouwde wekker en word ik dus ook op mijn vrije dagen al zo vroeg wakker. Opgestaan en ontbeten en eigenlijk was ik nog steeds moe. Dus lekker met een filmpje rond 09.30 uur weer in bed gekropen. Hmmm, ik had blijkbaar nog wat slaap in te halen, om 14.00 uur schrok ik wakker. Ik had eigenlijk nog van alles in de planning, maar uiteindelijk is het gewoon bij een pyjamadagje gebleven…

 

Vrijdag was het alweer 23 jaar geleden dat mijn moeder was overleden. Ik word dan toch altijd een beetje triest wakker. Buurvrouw nodigde mij op Facebook uit om samen een grafstukje in elkaar te knutselen, het is tenslotte ook bijna Allerheiligen. Samen naar de Action gegaan waar ik nog wat leuke spulletjes voor aan het raam scoorde en een leuke sjaal.

Thuis gekomen was het eerst tijd voor de kapster. Mijn haren zijn weer lekker kort en voorzien van een donkerbruin kleurtje. Ik kan er de  komende weken weer tegenaan!!!
Toen de kapster weg was weer in de auto gesprongen en naar de  Kaufland in Duitsland gereden. Heerlijke winkel om boodschappen te doen, je komt echter altijd weer met veel te veel spullen thuis. Hier ook nog een lekkere muts gescoord. Ik heb nogal snel last van oorontsteking en met die koude wind die nu weer voorbij waait is het heerlijk om een lekker warme muts op te kunnen zetten.

Zaterdagochtend heb ik eerst een huis een beetje geklungeld en ben ’s middags even naar het winkelcentrum gereden. Even bij pap op de koffie en de Shoeby voorzien van een bezoekje. Het was tijd voor een nieuwe spijkerbroek en ze hadden weer een leuk model van Zoï in de aanbieding.

Het was trouwens waanzinnig koud zaterdag!!! Kijk hoe ik erbij zat in de auto…

De sjaal is heerlijk warm btw!!!

Zaterdagavond nog even op stap geweest, maar na anderhalf uur voelde ik me ineens niet lekker. Ik werd misselijk, het zweet brak me aan alle kanten uit, niet lekker!!! Dus fijn weer naar huis gewandeld en lekker in bed gekropen. Gelukkig had ik zondagochtend nergens meer last van…

Zondagochtend ben ik eerst even met pap naar het kerkhof gegaan. Gewapend met mijn grafstukje, dat de buurvrouw overigens heeft gemaakt en erg mooi is geworden, schoonmaakmiddel, een doekje en een afwasborstel ging ik aan de slag. Op de liggende steen staan ook letters, opa en oma liggen er ook bij, en daar gaat nogal wat rotzooi tussen zitten. Dus even flink aan de poets en ‘mom and the gang’ liggen er weer netjes bij.

Na dit ‘bezoekje’ met pap mee naar huis gegaan en daar lekker ontbeten. De vrouw van pap had laatst hun hele woonkamer veranderd (Voor de 100e keer) en hierbij hadden de stereo, tv en dergelijke het een beetje moeten ontgelden. Kabels waren weg, niet alles paste meer en ga zo maar door. Ik heb even een bezoekje gebracht aan de Praxis en voorzien van flink wat meters kabel ging ik aan de slag. Twee extra luidsprekertjes achter de bank opgehangen, alle kabels netjes weggewerkt en tv, dvd-speler en digitale ontvanger aangesloten op de stereo. Hoppa, ze hebben nu een complete discotheek in de woonkamer. Overal mooi vol geluid, ik was weer trots op mezelf!!!

Vanuit pap met ons allen naar mijn buurvrouw waar we samen met nog andere buurtjes uit waren genodigd om mosselen te komen eten. Oh, ik had die al zo lang niet meer gehad, ze waren echt overheerlijk!!!

We hebben heerlijk met zijn allen zitten keuvelen en hebben vaak ontzettend gelachen. Topavondje met leuke mensen, absoluut een perfecte afsluiter van een leuk weekend!!!

Vandaag mag ik weer aan een nieuwe werkweek beginnen. Toch wel lekker om op maandag te beginnen met een middagdienst, dan kun je nog lekker even uitslapen.

Ik ga nog even een rondje door blogland maken. Normaal gesproken doe ik dit lekker op mijn iPhone in bed, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mobiel niet kan reageren op op de mensen die gebruik maken van Blogspot. Ik krijg het gewoonweg niet voor elkaar om in te loggen en een reactie achter te laten. Wat ben ik dan weer blij als mensen gebruik blijken te maken van WordPress.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag!!!