null

Pfff, iedereen om me heen is al op vakantie aan het gaan. Ik ben er langzaam ook wel heel erg hard aan toe nu!!! Vanaf 4 augustus is het voor mij zover. Voor mij houdt dat nu in dat ik nog 13 diensten moet werken. Ik begin langzaam af te tellen!!!

Verder heb ik net mijn blog geupgrade naar WordPress 2.6. Poeh, dat was nog even een zware bevalling, ik had even verkeerd geklikt en ik was bang dat ik alles kwijt zou zijn!!! Maar, nog eens opnieuw geprobeerd en het werkt weer als een tierelier!!! Zijn een paar kleine dingetjes veranderd, dus het is weer even zoeken.
Elise en Jeanine… Ik heb morgen een dagje vrij, als jullie online zijn doe ik het voor jullie ook wel weer…

null

Verder ben ik de laatste dagen erg actief aan het Twitteren. Ik heb al langere tijd het Twitterblokje op mijn site staan en ik begin langzaam al een aantal vriendjes te verzamelen. Nu is mijn vraag natuurlijk of er hier nog meer bloggers zijn die Twitter hebben en nog niet bij mij in het lijstje staan.
Ik ben verder ook altijd op zoek naar handige programmaatjes om mee te Twitteren. In Firefox gebruik ik nu Twitbin, een handige balk die links van je browser komt te staan en om de 3 minuten de tweets vernieuwd. Je kunt hier meteen bij iemand reageren en tweets posten.
Nu ben ik alleen nog op zoek naar een goed programma die ook mijn feeds zoals de moblogs, bookmarks en blogs in mijn Twitter zet. Momenteel gebruik ik Twitterfeed, maar die ligt er alweer eens uit en ververst ook maar om het half uur, een beetje te traag naar mijn zin dus. Wie heeft er een andere optie?

Het is deze keer een beetje een “technisch” logje geworden, maar af en toe heb je eens een beetje hulp nodig en waar kun je dat beter droppen dan op het www?

Ik wens jullie allemaal nog een fijne woensdag!!!