Zo, het weekend is alweer voorbij gevlogen!!! Zaterdag heb ik een lekker lanterfantdagje gehad. Beetje op de pc getokkeld, even geshopt voor een verjaardagscadeautje en lekker op de bank tv gekeken. Helaas was de nacht iets minder. Ik was sowieso totaal niet moe en ging om 01:45 uur pas naar bed. Hier lag ik om 04:00 uur nog om me heen te kijken en ben toen van ellende maar opgestaan om te gaan douchen in de hoop hiervan iets slaperiger te worden. Dit werkte gelukkig en volgens mij ben ik rond 04:45 uur dan eindelijk in slaap gevallen.

Helaas, de nacht mocht niet lang duren. Ik had met pap afgesproken om mijn schuur op te gaan ruimen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik met mijn verhuizing 6 jaar geleden hier dozen in had gezet die er nooit meer uit zijn gekomen en in de loop der jaren is er nog véél meer rotzooi bij gekomen. Hoog tijd dus voor een rigoureuze opruiming… Over twee weken sta ik bij een vriendin op de rommelmarkt en dat was ook eigenlijk DE gelegenheid om (letterlijk)  schoon schip te maken in de schuur.

Pffff, ruim 4 uur hebben we gesjouwd en uitgezocht. Uiteindelijk zijn er 10 vuilniszakken bij mijn vader naar de container ingevlogen (Fijn, zo’n hele grote gele container), een doos of 8 voor de rommelmarkt uitgezocht en zijn er 4 dozen blijven staan. Dat leverde natuurlijk een zee aan ruimte op en ik heb meteen de diepvries en de wasdroger vanuit de bijbouw in de schuur geplaatst. Lekker uit het zicht en extra ruimte in de bijbouw (door mij ook wel liefkozend serre genoemd…). Een vriend van pap wilde ook wel water voor me aansluiten in de schuur en dan kan de wasmachine hier ook naartoe verhuizen. Paar rekken tegen de muur zetten en klaar!!! Het heeft wat zweetdruppeltjes gekost (zeker 35 °C in de schuur) maar het levert wel wat op!!! Nu maar hopen dat de rommelmarkt ook nog een extra zakcentje oplevert…

Verder gisteren nog bij pap gaan eten en daarna naar de 5e verjaardag van de kleine van een vriendin van mij. Wel lekker op tijd naar huis, want na zo’n kort nachtje en dat gesjouw het ’s ochtend was ik redelijk moe. Ben dus heerlijk op tijd gaan slapen.

Vanochtend had ik met Lil afgesproken om mee te gaan naar een of andere prijsuitreiking. Haar ouders hadden een prijs gewonnen en hadden die nooit opgehaald (zoals in de brief stond) en konden deze nu alsnog ophalen. Ze hadden “espresskoffieautomaat” gewonnen en een digitale fotolijst.
Nou, ouders zijn op vakantie, dus wij gingen wel even. We vertrouwden het echter voor geen meter omdat haar ouders zich nooit ergens voor op hadden gegeven. En jawel hoor, er zat geen addertje maar een Boa Constrictor onder het gras. We kregen een of andere demonstratie over matrassen en wollen dekens. Een en ander was gewoon 1 grote lokroep. Toen we inmiddels al ruim 2 uur naar het geklets zaten te luisteren zijn we maar opgestaan met de smoes dat we de kleine uit school moesten halen. We kregen echter wel het koffiezetapparaat en de fotolijst mee.

Toen we thuis alles uitpakten hebben we echt dubbel gelegen. Het koffiezetapparaat is zo’n ding dat je op de kermis kunt uitkiezen als je 6 ballen hebt gegooid. De kopjes die erbij zitten kun je ook als eierdopje gebruiken.
En dan het toppunt, de “digitale” fotolijst. Nou, het enige digitale dat eraan zat was een klokje, met ernaast een ruimte waar je een afgedrukte foto in kon duwen.
We hebben echt krom gelegen van het lachen… Hoe ze mensen zo kunnen beduvelen. Gelukkig hadden we het van tevoren al door en zijn we eigenlijk gegaan om eens goed te kunnen lachen. Nou, dat is gelukt!!!

Deze week ontdekte ik haarscheurtjes in mijn iPhone. Dit is een vrij bekend probleem en ik dacht, laat ik eens even controleren of dat bij mij ook het geval is. En jawel hoor, maar 3 stuks liefst!!! Balen natuurlijk, maar ik heb niet voor niets een verzekering bij het toestel afgesloten.

Vanmiddag dus besloten om met de iPhone naar de T-Mobileshop te gaan. Na zeker 20 minuten te hebben staan wachten vroeg de verkoper aan mij of ik soms een verzekering af had gesloten. Als ik deze dan belde, kwamen zij het toestel ophalen en kreeg ik tevens van hen een vervangend toestel. Dus rond 16:00 uur meteen even gebeld en ze komen hem tussen 18 uur en 22 uur al ophalen!!! Nu hopen dat ze niet pas om 21:55 uur komen, kan ik ook nog even weg vanavond…

Omdat ik vanochtend toch al bij Lil was zijn we gezellig samen naar Heerlen gegaan. Buiten dat ik naar de T-Mobileshop wilde, wilde ik ook even kijken voor een paar nieuwe bootschoenen. Hahahaha, laat het nu zo zijn dat het paar dat ik al aan had in Heerlen helemaal de geest gaf!!! Dus even Britain binnen gerend en daar stond een vrolijk paar Vans, ook nog in de uitverkoop. De oude schoenen daar meteen in de prullenbak gemikt en de nieuwe aangetrokken. Deze zijn het geworden:

Lekker vrolijk en zomers kleurtje, toch?

Omdat het sale was zijn we uiteraard nog meer winkels binnen gerend en bij Bjorn Borg slaagde ik ook nog voor een leuk roze shirt… Ik heb me op internet wezenloos gezocht naar een plaatje, maar ik kan er helaas geen vinden…

Inmiddels is het al bijna 19 uur (ik doe altijd veel te veel onder het schrijven van een blogje) en ik hoop dat T-Mobile zo komt. Ik wilde eigenlijk nog even een uurtje terug naar Lil om gezellig buiten in de tuin nog een beetje te beppen.

Morgen dus mijn ritje naar Oisterwijk en het bezoekje aan Jess. Direct ook al mijn laatste vrije dagje, gaat allemaal veel te snel!!!!

Alvast een hele fijne dinsdag!!!