In navolging op het blogje van gisteren, heb ik eens even gekeken wat afgelopen week de top 10 was van de zoekwoorden op Google waarmee men op site belandde. Hahaha, ik moet er wel om lachen hoor, snap soms niet hoe ze bij mij terechtkomen!!!

Google searchIk heb een tijdje geleden Google Analytics op mijn site ingesteld en kan nu dus keurig bijhouden waar mensen allemaal op zoeken, waar ze vandaan komen, welke browser ze gebruiken en ga zo maar door.

Hiernaast zie je de zoektermen die mensen de afgelopen week hebben gebruikt. Ik zal ze van 1 t/m 10 proberen te beantwoorden, al ben ik bang dat dit niet voor iedere opdracht helemaal zal lukken.

Google

  • 1. (not provided)

Ik ga er voor het gemak maar van uit dat deze mensen mij bezoeken vanuit een feedreader of gewoon rechtstreeks het adres in de balk invullen. Fijn om te weten dat mensen mij dus ook direct weten te vinden.

  • 2. pepernoten bakken met vloeibare boter

Een aantal jaren geleden heb ik inderdaad met Sinterklaas pepernoten gebakken. En ja!!! Ik gebruikte hiervoor inderdaad ook vloeibare boter… Het blogje met het recept kun je hier vinden.

  • 3. blondservies

Yep, mijn hele kast staat vol met het servies van Blond Amsterdam. Buiten het normale servies heb ik ook nog een twee grote schalen op tafel staan en heb ik een theepot met rechaud.
Het servies en de door hen getekende plaatjes zijn in diverse blogs naar voren gekomen. Gelukkig voorzie ik bijna alles van tags en kunnen jullie dus alle bijbehorende blogs lezen door even hier te klikken…

  • 4. cd ordenen iphone

Tegenwoordig gebruik ik Spotify, maar voorheen had ik inderdaad albums in de muziek app staan. De truc is echter om alles netjes te ordenen in iTunes zelf, op de iPhone kan dit eigenlijk nagenoeg niet. Dus vul alles keurig in in iTunes, sleep de cd naar je iPhone en ook hier zal alles netjes geordend staan.

  • 5. dropbox extra ruimte gratis

Als je een beetje handig bent kun je Dropbox inderdaad uitbreiden met gratis ruimte. Ik heb alle trucjes die er te vinden zijn denkelijk wel toegepast en heb inmiddels dan ook 25 Gb aan ruimte tot mijn beschikking. Als jij ook wilt weten op welke manieren je extra ruimte kunt krijgen, moet je even hier klikken…

  • 6. ireland speelpark

Niet helemaal de correcte naam, want het park heet Irrland. Ik ben er 3 jaar geleden met vrienden geweest en schreef er toen ook een blog over waarin ik meteen een filmpje plaatste. Aardig park om met kleinere kinderen heen te gaan. Zijn je kids al iets groter zou ik toch kiezen voor een park met attracties als achtbanen en zo, dan is Irrland misschien net iets te kinderachtig.

  • 7. keuring op hotelkamer

Hahaha, hier moest ik even over denken. Ik heb namelijk nog nooit een keuring op een hotelkamer gehad. Vermoedelijk zijn ze hier terechtgekomen omdat ik voor een keuring naar Apeldoorn ben geweest en hier een zeer luxe hotelkamer kreeg. Het een had echter totaal niets met het ander te maken!

  • 8. lacosa vrouwe zonnebrillen

Oef!!!! Nee, ik weet dat het verkeerd geschreven is, ik heb gewoon letterlijk de tekst overgenomen. Ik heb natuurlijk heel veel zonnebrillen (handig hoor, een vader die opticien is), maar ik heb nog nooit van Lacosa gehoord. Zouden ze Lacoste hebben bedoeld? Maar ook die heb ik niet, ik draag eigenlijk alleen maar Ray-Ban. Ach ja, het was weer een bezoeker!!!

  • 9. mag ik even bij je schuilen

Ik vermoed dat men op zoek was naar het liedje ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij. En terecht, want het is ook een ontzettend mooi nummer!!! Tijdens een van de ‘Thursday Tunes‘ is dit liedje  langsgekomen, echte tranentrekker hoor!!!

  • 10. noosa.fr

Dat zijn zo’n leuke armbanden!!! Ik heb er inderdaad ook en heb ook van een aantal chunks beschreven wat hun betekenis is. Als je dit ook wilt weten moet je even hier klikken…

Google 2

Lijkt me wel leuk om deze statistiekjes af en toe eens te bekijken en middels een blogje toe te lichten. Mochten mensen nog terugkomen krijgen ze in ieder geval antwoord op hun vraag (Voor zover dat mogelijk is natuurlijk)…

Groetjes-Serena-schuin-bladeren