Gisteren had ik heerlijk een dagje vrij. Na mijn huishoudelijke taakjes ben ik lekker uitgebreid achter (eigenlijk dus vóór) de laptop gaan zitten. Na een beetje te hebben rond gesurfd op het internet kwam ik een ontzettend gaaf thema tegen voor mijn iPhone dat ik graag wilde installeren en ik ben aan de slag gegaan. Als je nou denkt dat je daar binnen een uurtje mee klaar bent kom je van een koude kermis thuis…. Voor ik het goed en wel in de gaten had was ik gewoonweg 4 uur verder!!!!

Voor de leken onder ons… Je moet natuurlijk wel een jailbreak hebben uitgevoerd om je iPhone te kunnen voorzien van een thema. Wil je dit ook zul je Cydia en Winterboard moeten installeren middels een jailbreak. Hoe dit moet kun je in dit blogje van mij lezen.

Maar goed, het thema heet dus Glasklart en is hier te vinden. Het betreft een thema met doorzichtige icons waardoor het er met iedere achtergrond weer anders uitziet… Ik heb hierbij ook meteen een liveclock gevonden. Als je goed kijkt zie je dat het icon van de klok nu voorzien is van een secondewijzer en live meeloopt met de daadwerkelijke tijd. Dit is zoals die van mij er momenteel uitziet…

Glasklart

Ik ben nog niet helemaal tevreden omdat de 2 rechtse iconen van de dock flow. Ik wil hier graag een envelopje en een iPodje…

Op het forum waar alle iconen te vinden zijn heb ik me door 156 pagina’s heen geworsteld, maar ik mis nog steeds een paar iconen… Nu hoop ik dat hier een paar “iPhone-fielen” meelezen die deze iconen misschien wel ergens op hun pc hebben staan. Ik heb 2 pagina’s op mijn iPhone staan met apps waarvan ik nog geen icons heb. Wie biedt hulp?

Apps pagina 1 Apps pagina 2

Verder heb ik eigenlijk niet zo heel veel te vertellen over de afgelopen week. Ik heb bijna iedere dag gewerkt en ben verder alleen maar thuis geweest.

Gisteren nog te horen gekregen dat ik maandag onverwachts vrij heb… Altijd leuk aangezien ik vrij weekend heb en dinsdag ook al vrij had. Fijn om ineens een weekend van maar liefst 4 dagen te hebben!!!
Ik heb nog geen idee wat ik ga doen dit weekend. Ik zou zaterdag eigenlijk een BBQ hebben bij vrienden, maar door het voorspelde weer is deze uiteraard afgelast. Eens kijken of het er inzit om dit weekend nog eens gezellig te gaan stappen…

Ik wens jullie alvast een heel prettig weekend!!!