Zo, na het schrijven van het vorige logje ben ik lekker eens een avondje thuisgebleven. Dat was er na een hele week werken ook niet meer van gekomen, en dat is heerlijk om eens lekker een avondje op de bank te hangen…

Flux was ook helemaal happy dat ik weer eens thuis was en is heerlijk naast me op de bank in slaap gevallen.

Sleeping Flux

Ik heb de laatste tijd helemaal de smaak te pakken van het scrappen. Ik surf nu ook rond op het Scrapland Forum en doe daar ook weer inspiratie en lees allemaal trucjes en zo. Beslist een tip voor de scrappers onder ons!!!
Gisteravond dus lekker met mijn nieuwe spulletjes aan tafel gekropen en heb een scrapje gemaakt van Noëlle en Britt. Vind het zelf echt een meidenpagina geworden… Foto heb ik trouwens een paar keer gemaakt, maar omdat ie zo licht is, krijg ik hem niet helemaal geweldig op de foto, dit was de beste…

Girls just wanna have fun

Vanochtend heb ik geprobeerd om lekker uit te slapen… Tja, half elf was het. Ik moet vanavond de nachtdienst in en dan probeer ik altijd wat langer te blijven liggen. Maar… ik heb een goed vooruitzicht….
Morgen om 07:00 uur heb ik vakantie!!!! En volgens de weerberichten gaat de temperatuur ook weer lekker omhoog vanaf het weekend. Heb er zin in!!!!

Ondertussen ben ik weer een heleboel foto’s aan het uploaden naar Webprint om af te drukken, dus ik hoef me zeker niet te vervelen in de vakantie!!!

Fijne woensdag!!!