Wat hebben we gisteravond een heerlijke avond gehad!!! Het weer was goed, het gezelschap was leuk… Wat wil een mens nog meer?
Zoals ik gisteren al vertelde hadden we gisteravond de afsluiting van de Italiaanse les middels een etentje.
We hebben de hele avond lekker op het dakterras gezeten voorzien van een wijntje terwijl er ondertussen de heerlijkste hapjes langs kwamen die iedereen zelf had gefabriceerd… Kleine antipasti, Risotto met asperges, saltimbocca, salades, het was allemaal even lekker!!!
Onze gastvrouw had zich al uitgesloofd door het terras er heel gezellig uit te laten zien. Hier een fotootje om jullie een klein beetje een idee te geven…

De tafel is al gedekt..

We hebben heerlijk tot 00:30 uur buiten kunnen zitten. Wat een geluk, want vanochtend toen ik wakker werd viel het hier al weer met bakken uit de lucht!!!
De wijn had rijkelijk gevloeid en ik was dan ook lichtelijk aangeschoten toen ik thuis kwam. Maar dat is wel een bodem voor een geweldige nachtrust!!!

iphone-os-3

En dan was gisteren ook de dag waar menig iPhone-bezitter zo lang op heeft moeten wachten. Eindelijk kwam dan de nieuwe software beschikbaar waar al zo veel over gesproken was. (Ik had hem stiekem al een tijdje erop staan, maar heb vandaag wel de originele geïnstalleerd)

Ik kan hier wel heel uitgebreid uit de doeken gaan doen wat er allemaal mogelijk is nu, maar de meeste mensen die een iPhone hebben zijn hier al lang van op de hoogte. Wel heb ik vandaag een (Engelstalige) site gevonden met hierop 40 tips wat je allemaal kunt doen met de nieuwe opties. De site kun je hier vinden…

Dat was voor nu weer het blogje voor vandaag. Ik mag zo gaan werken, vandaag van 13 tot 23 uur… Pfff, het is een lange dienst, maar als het goed is gaat het wel een hele leuke dienst worden!!!

Fijne donderdag allemaal!!!