Ik kwam dit stokje tegen bij Saar en vond hem zelf ook wel grappig… Op mijn blog schrijf ik meestal over van alles wat ik leuk en mooi vind. Dit keer eens een blog over wat ik totaal NIET leuk vind!

Gewoon niet

Voel je na het lezen van dit blogje vooral vrij om het stokje ook over te nemen. Pas de onderwerpen aan als je daar zin in hebt, doe ermee waar je zelf zin in hebt. Altijd leuk om te lezen!!!

Eten

Kokos

Oh, ik kan echt gruwelen van rozijnen/krenten en kokos. Ik kan altijd zo blij zijn als ik een appeltaart tegenkom waar geen rozijnen in zitten, anders zit ik alleen maar te vissen.
En kokos? Alleen de geur al… Buiten dat ik NOOIT een Bounty zal eten, zul je me in de zomer ook nooit vrolijk kokosolie zien smeren. Echt, hartgrondig BAH!!!

Muziek

heavy-metal-logo

Ik ben heel divers als het op muziek aankomt, maar echte heavy-metal is totaal niet aan mij besteed. Gejank van gitaren, die rauwe stemmen (Grunten?)… Nee, geef me dan maar een nummer dat ik lekker in de auto mee kan blèren…

Kleding

Ik ben geen meisje/meisje. Mij zul je dus nooit in een rokje of een jurkje zien. Geef mij maar gewoon een leuke jeans of in de zomer een leuke bermuda, dan ben ik happy. Nee, geen frutseltjes en franjes, gewoon lekker normaal.

Geuren

Ik schreef het al onder het kopje eten, ik gruwel echt van de geur van kokos.

Seizoen

I hate winter

Oh, dat is totaal geen geheim hier. Ik heb echt een gruwelijke hekel aan de winter. ’s Ochtends in alle vroegte al moeten krabben, sneeuw, moeilijk begaanbare wegen, kou, binnen ‘opgesloten’ zitten.
Nee, ik wil naar buiten, de zon op mijn huid voelen…

YouTube

YouTube is toch wel met sprongen een van mijn favoriete websites. Ik kijk graag reviews, clipjes, privéfilmpjes en ga zo maar door. Maar die eeuwige reclame die je vaak verplicht moet kijken aan het begin van zo’n filmpje. Grrrr…

McDonald’s

McDonald's

Fastfood, ik heb er toch een klein beetje een zwak voor. Zelf heb ik als puber een aantal jaar bij McDonald’s gewerkt. Met uitzondering van de groenteburger heb ik volgens mij alles geproefd en vind ik niet veel vies. Maar ja, die eeuwige augurken!!! Het feit alleen al dat ze in een grote Curver ‘afvalbak’ zitten stond me altijd een beetje tegen. Begrijp me niet verkeerd, het is allemaal schoon en hygiënisch hoor, maar ik vond ‘Oscar’ (Genoemd naar dat beest uit Sesamstraat) gewoon raar. Ik bestel dus mijn burgers dan ook altijd ZONDER augurk.

Personen

Ik heb niet snel een hekel aan mensen, je moet ook echt je best doen om mij kwaad te krijgen. Waar ik echter niet tegen kan is een zogenaamde IWAB, een ik-weet-alles-beter mens. Als je gelijk hebt, geen probleem. Maar probeer niet je mening door te drijven terwijl je eigenlijk zelf ook al weet dat je geen gelijk hebt. En als je dan ook nog beledigend wordt? Nou, DAAR –> is het gat van de deur…

Party

Uhm, ik zou heel hard moeten denken over wat ik nou NIET leuk vind aan feestjes. Als ik dan moet kiezen is als de DJ ineens kinderliedjes gaat draaien en mensen ineens de Kabouter Plopdans gaan doen. Doe maar gewoon normaal, dan doe je al gek genoeg!!!
Oh ja, met carnaval in aantocht. Ik heb ook een grondige hekel aan verkleden…

Zo, heerlijk even ongestoord kunnen zeuren en klagen. Best wel een leuke tag dit!!!

Groetjes-Serena-schuin-winter