Wow , gisteren alweer een echt geweldige dag gehad!!! Hier kan ik nog wel eventjes op teren…

Jullie zullen beslist op Twitter langs hebben zien komen dat ik deze week een aantal belangrijke toetsen had, maar liefst 3 stuks!!! Mensen, ik kan jullie melden…. Ik ben voor alles geslaagd!!! Valt toch wel een aardige last van je schouders kan ik je vertellen!!!
Gistermiddag had ik de laatste twee toetsen. De zenuwen gierden echt door mijn lijf, maar het is gelukkig allemaal goed afgelopen.

Met deze toetsen sloot ik ook het eerste schoolkwartiel af wat inhoudt dat ik de komende 9 weken gewoon weer lekker “normaal” aan het werk ben en eventjes niet naar Eindhoven hoef. Heerlijk!!!

Na de laatste toets gisteren ben ik meteen naar het station in Eindhoven gereden om Marisa, een vriendin, op te pikken. Gisteravond ben ik namelijk naar het concert van Eros Ramazzotti geweest. Voor mij inmiddels alweer de derde keer, maar het was nog even geweldig als altijd, misschien zelfs nog wel beter!!!

Vanuit Eindhoven is het maar een dik uurtje naar Rotterdam dus omstreeks 16:20 uur stapten we al uit de auto bij Ahoy. Veel te vroeg natuurlijk, maar nu konden we wel nog even rustig een hapje eten. Buiten was al duidelijk te zien wie de optredende artiest van deze avond was, het stond echt bomvol met alleen maar vrachtwagens van Eros.

Concert Eros Ramazzotti 28 Oktober 2009 (2)

Naar binnen gegaan en hier hebben we in het restaurant genoten van een heerlijk bord Pasta Pesto dat vers voor onze neus werd bereid. Na lekker op ons gemakje een beetje te hebben gekeuveld toch maar eens naar buiten gelopen en in de rij gaan staan. We wilden uiteraard wel een beetje vooraan staan. We hebben inderdaad een flinke tijd moeten wachten, maar dan heb je ook wat!!! Ik schat dat we ca. 7 Ă  8 meter van het podium afstonden. We hadden dus een geweldig zicht!!!

Omstreeks 19.30 uur begon het, voor ons helemaal onverwachte, voorprogramma van een of andere band uit Angola.

Concert Eros Ramazzotti 28 Oktober 2009 (8)

Niet echt mijn smaak, maar goed, het is leuker om ergens naar te kijken dan alleen maar te staan wachten.

Om 20.30 uur begon het dan echt. Wat een waanzinnige show!!! Er kwam een grote kist naar beneden en toen deze open ging zat Eros achter een tafeltje te zingen.

Concert Eros Ramazzotti 28 Oktober 2009 (11)

Al zijn grote hits kwamen langs en ik heb uiteraard weer alles keihard meegebruld (Tja, hoe kan het nu dat ik hees ben?). Ik ben zelf erg tevreden over mijn foto’s. Ik heb ze uiteraard allemaal boven mijn hoofd moeten nemen, maar ik vind ze zelf echt ontzettend goed gelukt. Ik zal er eventjes een zooitje plaatsen zodat jullie ook een kleine indruk krijgen…

Concert Eros Ramazzotti 28 Oktober 2009 (15)

Concert Eros Ramazzotti 28 Oktober 2009 (19)

Concert Eros Ramazzotti 28 Oktober 2009 (22)

Concert Eros Ramazzotti 28 Oktober 2009 (28)

Concert Eros Ramazzotti 28 Oktober 2009 (32)

Ik heb geprobeerd om met mijn iPhone nog een paar filmpjes te maken. Het geluid is niet optimaal (Zeg maar rustig bagger), maar dan krijgen jullie in ieder geval een kleine indruk van hoe het was.

Al met al heb ik echt een geweldige avond gehad!!! Na het concert zijn we direct vertrokken. Ik was zo verstandig geweest om de auto helemaal bij de uitgang te parkeren en binnen 5 minuten reden we dan ook al de snelweg op. Het was lekker rustig op de weg, dus met de auto op cruise control zijn op ons gemakje naar huis gereden. Marisa thuis afgezet en omstreeks 01.00 uur dook ik mijn bedje in.

Ik heb uiteraard nog veel meer foto’s gemaakt. Die kunnen jullie allemaal hier bekijken.

Ik ga nu lekker genieten van 4 vrije dagen. Ik wens jullie allemaal alvast een prettig weekend!!!!