Als je in het vorige blogje vertelt dat je gaat shoppen moet je natuurlijk ook showen wat je gekocht hebt…

Gisteren waren we omstreeks 12.15 uur in het winkelcentrum Médiacité in Luik. Jeetje, wat een ontzettend groot winkelcentrum!!! Overal was uitverkoop en het was er behoorlijk druk. Na de auto in de parkeergarage te hebben gezet eerst maar eens op zoek naar de Primark, daar kwamen we tenslotte voor. Overal zagen we mensen met tig plastic zakken van die winkel lopen en onze verwachtingen werden steeds groter.

Na eerst de volledig verkeerde kant uit te zijn gelopen en daarna weer helemaal terug vonden we dan eindelijk de winkel. Hmmm, bleek toch een beetje een teleurstelling te zijn. Ik vond het een beetje rommelig en de stijl van kleding stond me ook niet helemaal aan. Maar goed, dat houdt ons toch niet tegen om eens even te gaan snuffelen. En als je dan goed om je heen kijkt kom je toch wel een paar leuke dingen tegen. We gooiden allebei wat spullen in ons mandje en gingen vol goede moed op zoek naar de pashokjes. Whahaha, daar stonden zeker 50 man in de rij!!! Hmmm, ach hier kent ons toch niemand, we passen gewoon midden in de winkel… (Beetje lullig als je daarna in de rij bij de kassa achter een collegaatje blijkt te staan)

Uiteindelijk heb ik toch een leuk vest, een blouse en een pyjamabroek weten te scoren. Het is waar, je bescheurt je om de prijzen die ze vragen, nu snap ik waarom mensen met zakken vol naar buiten wandelen.

Aangezien er overal uitverkoop was hebben we ook de overige winkels aan een nader onderzoekje onderworpen. Ik was eigenlijk nog op zoek naar een paar nieuwe schoenen en in een of ander vreemd zaakje trok ineens een wel heel erg leuke schoen uit een berg afgeprijsde schoenen. Bleek zomaar van het merk G-Star te zijn!!! Als ze dan ook nog 3 x blijken te zijn afgeprijsd kun je ze echt niet laten liggen. Uiteindelijk dus toch een leuke vangst!!!

Na ongeveer 2,5 uur rond te hebben gewandeld hadden we het eigenlijk wel een beetje gezien. Het is leuk om er een keer te zijn geweest, maar het is niet zo dat ik nu volgende week weer ga. Nee, daarvoor is het net te ver weg en was de Primark net iets te veel tegengevallen.

Maar buiten dat, ik heb weer een paar leuke nieuwe spulletjes!!!