Ik heb het zo druk de laatste paar dagen dat ik al bijna niet meer aan bloggen toe kom…
Bereid je dus voor op een lange log met veeeeeel (onbewerkte, geen zin in) foto’s!!! Ik zou zeggen, pak er even een kopje koffie bij en ga er eens lekker voor zitten!!!

Donderdag ben ik samen met Chantal, Dylana en Noëlle naar het Gaiapark in Kerkrade geweest. Ik was er inmiddels voor de derde keer en ik blijf het een geweldige dierentuin vinden!!! Iedere keer als ik er kom zijn er wel nieuwe dieren of is er weer een of ander verblijf aangepast. Ook deze keer zag ik dat ze weer bezig weer om een groot verblijf te bouwen, dus de volgende keer zullen er beslist weer nieuwe dieren zitten…

Het allerleukste in een dierentuin vind ik, zoals de meesten onder ons, de apen. In het Gaiapark is een “bos” waar je gewoon tussen de doodshoofdaapjes in loopt en deze boven en om je heen rennen. Ze zijn echter zo snel dat het af en toe moeilijk is om ze goed op de foto te kunnen vastleggen.

S8002279

Ook deze keer hadden ze weer jongen bij zich die dan lekker bij mama op de rug zitten.

S8002285

Bij de apen horen natuurlijk ook de gorilla’s. Makula, de leider van de groep lag deze keer gemoedelijk voor het raam te slapen. Als je het zo ziet zijn het inderdaad net mensen…

S8002288

Tussendoor even iets drinken en dan lekker “knuffelfoto’s” maken met de kids…

S8002301

S8002300

Het hoogtepunt van de dag was voor ons allemaal toch wel de roofvogelshow. Ik had hem vorig jaar ook al een keertje gezien, maar het blijft indrukwekkend moet ik zeggen. De vogels vliegen echt enkele centimeters boven je hoofd en ook deze keer kreeg ik weer eens een vleugel van zo’n vogel in mijn gezicht. Ik heb geprobeerd om foto’s te maken van de vogels in vlucht, maar dat is erg moeilijk moet ik zeggen!!!

S8002335

S8002344

S8002355

Aan het einde van de show konden 10 kinderen zich opgeven om een buizerd op hun arm te mogen hebben. Ons was het gelukt om een kaartje voor Dylana te regelen, maar toen deze niet durfde is “kindje” Chantal zelf maar even gegaan.

S8002357

Na 3 uur en 3 kwartier in het park te hebben gelopen hadden we alles wel zo’n beetje gezien en zijn we als afsluiter met de kids naar McDonald’s geweest (Ik vind het zelf ook lekker hoor…)
Hier heb ik een Coca Cola glas in de vorm van een blikje gekregen. Ik heb de roze, erg leuk!!!

Na Chantal en Dylana thuis te hebben afgezet doorgereden naar Roy om Noëlle ook af te zetten. Ach, uiteindelijk ging ik pas om 22:30 uur weg, in ieder geval weer een gezellige avond gehad.

Voor de rest van de foto’s moeten jullie uiteraard even in het fotoalbum kijken…

Gisteren ben ik eerst even naar de winkel van mijn ouders gegaan omdat ik een aantal dingen moest kopen in het winkelcentrum.
Ik had ’s middags de verjaardag van de kleine van een vriendin en moest hier nog even een cadeautje voor halen. Verder liep ik nog tegen een leuk vest aan. Het ging niet aan de kant, dus heb ik het maar gekocht. Bij de Blokker hadden ze laptopstickers in de aanbieding en hier heb ik er ook eentje van meegenomen. Hij is een heel klein beetje te klein, maar ik vind het wel heel erg leuk uitzien moet ik zeggen!!!!

Nieuwe laptopsticker...

Gistermiddag zoals gezegd dus naar de verjaardag geweest en daarna op tijd weer naar huis om samen met pap naar de ballonnen te gaan kijken.
Het duurde even, maar na een tijdje zagen we inderdaad een aantal ballonnen de lucht in komen, alhoewel deze wel erg ver weg hingen…
Toen we net aan het bedenken waren welke kant we op wilden rijden kreeg pap ineens telefoon van het beveiligingsbedrijf van zijn winkel. Hij had het alarm vergeten aan te zetten (duuuuhhhhh). Helaas, dus eerst die kant op. Snel het alarm aangezet en weer in de auto gesprongen. Omdat we inmiddels wel al in de buurt waren van een aantal ballonnen die we in Duitsland hadden zien hangen uiteraard dan maar die kant opgereden. Pffff, wat is het in Duitsland ontzettend moeilijk om ballonnen een beetje fatsoenlijk te kunnen volgen. Toen we de ballonnen eindelijk een beetje goed in zicht kregen gingen ze net allebei landen. We konden niet erg dichtbij komen en hebben dus maar vanaf een afstandje een aantal foto’s gemaakt. Helaas, het kan niet alle dagen feest zijn.

S8002376 S8002375

Bij thuiskomst even snel omgekleed en weer in de auto gesprongen om naar mijn wekelijkse vrijdagavond-uitje te gaan. Het was weer ontzettend gezellig bij Amicitia!!! Deze keer was het buiten erg koud (Helaas… stomme rookverbod) en ik was blij dat ik mijn nieuwe vest mee had genomen… Maar al met al weer een topavond gehad en ik was pas om 02:30 uur thuis…

Vanochtend heb ik lekker uitgeslapen en daarna ontbeten met broodjes uit de oven en lekker chocoladekoffie. Heerlijk vind ik dat om op zaterdag een beetje te hangen in huis en lekker te doen waar je zin in hebt.

Ik heb mijn pagina geupdate naar de nieuwste versie van WordPress, 2.6.1, mijn fotootjes van de afgelopen dagen geupload naar Flickr en nu dus lekker mijn blogje schrijven.

Ik heb nog een druk programma opstaan voor de komende uren en dagen. Vanavond gaan mijn ouders zelf mee met een luchtballon en ik rijd er natuurlijk achter aan om foto’s te maken en alles goed voor ze vast te leggen.

Ik moet wel lachen… Ik krijg de laatste dagen allemaal reacties op mijn blog dat mensen een luchtballon hebben zien varen en dan direct aan mij moeten denken, hahahaha… Het wordt dadelijk nog besmettelijk!!!

Als het na de ballonvaart niet te laat gaat worden wil ik nog met een vriendin naar het Bekkerveldfestival. Hier treedt de band Noizz op, een kennis van mij is hier de toetsenist.

Morgen naar de verjaardag van een vriend en maandag naar de verjaardag van Nicole.

Maandag begint alweer de laatste week van mijn vakantie. Helaas, ik heb het de laatste tijd zo druk dat ik er best nog wel een aantal weekjes aan vast zou kunnen plakken…