Aangezien ik afgelopen week veel buiten ben geweest, ziek ben geweest, naar school ben geweest en ga zo maar door is het er maar niet van gekomen om een overzichtje te maken van de foto’s die ik de afgelopen tijd heb genomen. Vandaar dus even een overzichtje van anderhalve week. Be aware!!! Het zijn veel foto’s…

 1. Vorige week vrijdag ging ik even naar de Bijenkorf in Maastricht. Ik wilde graag de Bobble hebben. Deze fles is voorzien van een koolstoffilter. De koolstof in het filter verwijdert chloor en andere organische bacterien uit het kraanwater. Maakt het water net iets lekkerder!!! En aangezien ik voor mijn dieet 2,5 liter per dag moet drinken…
 2. En als je dan toch bij de Bijenkorf bent loop je natuurlijk ook even de Nespresso Boutique in. Ik wilde graag de nieuwe smaak Naora uitproberen… Ik hoop dat het een blijvertje gaat worden. Hij is redelijk sterk met een lekker zoete nasmaak. Kan niet wachten tot ik weer melk mag gebruiken en hier een Latte Macchiato van kan maken…
 3. Vriendinnetje Ellis heeft bij haar nieuwe huis een moestuin waar een hele berg aardbeienplanten in staan. Het zijn er zoveel dat ik er wel een paar mocht komen halen. Dat laat ik me natuurlijk geen 2 keer zeggen!!! Inmiddels hangen/staan ze hier al ruim een week in de pot en beginnen de aardbeien al langzaam roze/rood te worden. Heerlijk!!!
 4. Met dat mooie weer schreeuwde tuin erom om weer te worden voorzien van het volledige tuinmeubilair. Omdat mijn zwevende parasol kapot was, moest deze kleine parasol maar even wat schaduw creëren…

 1. Zaterdagochtend bekeek ik in bed even de weersvooruitzichten. Tja, dat schreeuwde natuurlijk om een dagje zonnen…
 2. Die dag mocht ik ook beginnen met mijn eetweek voor Cambridge. Mijn eerste maaltijd werd grotendeels uit mijn moestuintje gehaald. Heerlijk om zelfgekweekte sla te kunnen eten!!!
 3. Omdat er voor de eetweek natuurlijk enkele ingrediënten in huis gehaald moesten worden, deed ik een paar kleine boodschapjes bij de Plus. Hierbij krijg ik ook 2 juichbandjes. Laat het eerste bandje dat ik uitpakte nou ook nog meteen van Nederland zijn!!!
 4. ’s Middags installeerde ik me heerlijk op mijn ligbedje in de tuin om een beetje te lezen en te zonnen.
 5. De schaduw van de tijdelijke parasol was toch iets te weinig en ik trok de zwevende parasol uit de schuur en sloopte deze uit elkaar in de hoop hem weer te kunnen maken (Vorig jaar was het touw geknapt). Het zal niet helemaal gemaakt zijn zoals het moet, ik heb het touw gewoon weer aan elkaar geknoopt, maar de parasol functioneert weer!!!
 6. Bij het boodschappen doen had ik nog een ‘nerdboekje’ meegenomen. Je krijgt er lekker een uurtje mee om en er staan altijd erg handige tips in.
 7. Flux had het ook warm en zocht de verkoeling in de schaduw van een oud bankje dat in een hoekje van de tuin staat.
 8. Het bleef heerlijk lang warm en ik zag de zon plaats maken voor de maan. Op de foto komt het niet helemaal tot zijn recht, maar er was een prachtige lucht die avond…

 1. Ook op zondag genoot ik van een heerlijke maaltijd… Flinke lading champignons, met kip en paksoi uit de wok. (Vanaf gisteren weer volledig aan de shakes en soep, dat wordt weer afzien!!!)
 2. Ook nu was het weer een prachtige lucht en beloofde het een mooie dag te worden…
 3. Dus ik installeerde me weer op mijn bedje met mijn eReader en heb de hele middag heerlijk liggen lezen.
 4. Ondertussen kreeg ik ook nog bezoek van een duif die maar niet weg wilde gaan. Klappen, gooien met een slipper, het boeide hem allemaal niets. Volgens mij was hij gewoon suïcidaal met in het achterhoofd dat Flux ieder moment aan zou kunnen komen stormen.
 5. Blijkbaar was ik mijn knie vergeten in te smeren. Tijdens het douchen begonnen het ineens gigantisch op te zwellen en werd de binnenkant van mijn knie vuurrood. Resultaat: Ik heb deze week plat gelegen met een zonnesteek. Niet aan te raden!!!
 6. ’s Avonds was ik toch nog even bij vrienden op bezoek. Deze hebben zo’n geweldig knuffelkatje… Ik moest ‘Gremlin’ Bibi gewoonweg even op de gevoelige plaat vastleggen.

 1. Dinsdag studeerde ik de hele middag in de tuin. Ik was ’s ochtends echter bijna flauwgevallen tengevolge van mijn zonnesteek en kon me totaal niet concentreren. Resultaat was dat ik ’s avonds een 4 scoorde. Gelukkig mag ik het komende dinsdag opnieuw maken, hopen dat ik dan een hoger punt scoor!!!
 2. Met het EK in aantocht verving ik de versieringen aan de ‘stok’ voor het raam voor EK versieringen. Maar het raam was nog niet klaar…
 3. En dan moet ook mijn iPhone aan een oranje tintje geloven. Op de site van Bas downloadde ik de EK 2012 Wallpaper.
 4. Deze spreuk kwam ik op Facebook tegen en ik moest hem gewoon even delen. Ik mag me uit ’79 nog net iemand van de 70’s noemen en deze tekst is zó waar!!!
 5. Gisteren haalde mijn trouwe Alfa Romeo een mijplaatje. Maar liefst 100.000 km op de teller… (Jaja, ik mag niet rijden en fotograferen, maar het was een rechte weg)
 6. Gisteren voorzag ik mijn huisje van de laatste EK versieringen. De Beesies en twee leeuwtjes werden uit het stof getrokken en weer voor het raam gezet en ik hing een klein vlaggenlijntje aan het raam. Grote vlag aan de vlaggenstok en Serena is er helemaal klaar voor!!! Als de wedstrijd van gisteren met een winst van maar liefst 6-0 een voorbode is voor de ‘echte’ wedstrijden, dan staat ons nog een leuke maand te wachten…

Zo, inmiddels is het alweer zondagavond. Vandaag de hele dag gewerkt en een tijdje aan deze blog zitten werken. Vandaag overigens ook geen enkele foto gemaakt. Er was niets dat fotogeniek was op deze regenachtige dag. Ik vraag me af of het überhaupt al droog is geweest. Het enige zonnige aan deze dag was mijn gewicht op de weegschaal vanochtend. Deze gaf heel vriendelijk een gewicht van 72,5 kg aan wat inhoudt dat ik al 7,1 kg aan de wilgen heb mogen hangen. Ik begin het nu echt goed aan mijn kleren te merken… Volgende doel is nu om onder de 70 te komen en hoop dat dan ook binnen 2 weken te kunnen zeggen. Ik kom er wel!!!

Ik wens jullie alvast een hele fijne nieuwe week!!!