Ik moet gewoon even een blogje plaatsen!!! Ten eerste zijn er weer enkele leuke foto’s gemaakt, ten tweede heb ik een magische grens bereikt met mijn afvallen. Dat moet natuurlijk openbaar gemaakt worden!!!

  
  
Klik op de foto voor een vergroting 

  1. Het weekend is er om uit te rusten. Zaterdagmiddag ging ik met het idee in het achterhoofd dat ik ’s avonds nog een feestje lekker even languit op de bank. Overdag dutten kan zó lekker zijn!!!
  2. Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn Nespresso. Ik kan echt heerlijk op mijn gemakje op de bank gaan zitten met een Latte Macchiato.
  3. Na het feestje van zaterdagavond was er nog genoeg over en borrelden we zondagmiddag met nog een paar vrienden heerlijk verder. Ik heb me ontzettend moeten beheersen, er stond zoveel lekkers op tafel!!!
  4. Latte Macchiato uit een mok… Eigenlijk kan dat niet en gisteren ging ik even naar de Xenos op zoek naar nieuwe glazen. Ik kwam met 4 van deze exemplaren weer naar huis. Nu nog op zoek naar de goede cacao en een strooier en dan is mijn koffiehoekje helemaal compleet!!!
  5. Jawel!!! Gisteren bereikte ik al de magische grens van beneden de 70 kg, maar vandaag legde ik ook daadwerkelijk vast dat ik de 10 kg had bereikt. 10,2 kg zelfs!!! Ik ben nu over de helft van het gewicht dat ik kwijt wilde, nog 9,5 kg te gaan…
  6. De vakantie komt steeds meer in zicht, dus langzaam weer wat spulletjes gaan verzamelen. Bij het Kruidvat even flink wat miniflacons ingeslagen!!!

Vandaag ben ik nogal vaak in de voortuin te vinden. Opa is in zijn tuin aan het werk en hij kan op zijn oude dag wel wat hulp gebruiken. Ik klaag niet, want het zonnetje schijnt heerlijk hier!!!

Update 14.50 uur:

Laat opa maar schuiven!!! Het hegje ziet er weer perfect uit… Zie hier een actiefoto mét krukje!!!
Heeft hij me ook nog beloofd om mijn buxusbol, die je op de achtergrond ziet staan, te snoeien. Ik ga me bijna schamen, maar hij kan dat zo waanzinnig goed dat ik het niet kan weigeren…

Ik kook nog wel een keertje extra voor hem!!!