Zoals beloofd zou ik nog even wat foto’s plaatsen van de rommelmarkt van afgelopen zondag. Ik stond er niet op zo heel veel, dus ik heb even de twee leukste eruit geplukt. Gewoon een paar leuke vriendinnenfoto’s (Jammer dat Cindy op 1 foto lichtelijk onthoofd is…hahahaha)

Van maandag t/m woensdag heb ik gewerkt en ben ik ’s avonds nog even met pap op ballonnenjacht gegaan. Ik vind het zelf inmiddels zo leuk dat ik graag met hem meega en ook probeer om zoveel mogelijk verschillende ballonnen vast te leggen. De ballonnen zijn voorzien van een nummer en het is nu de kunst om dit ook op de foto vast te leggen zodat je op het ballonnenregister kunt kijken waar de ballon vandaan komt en wie de eigenaar en dergelijke is. Dus ik heb nu de codes maar even erbij gezet in de foto, kun je precies nazoeken hoe en wat.

De groen/gele ballon die op de foto staat had afgelopen maandag een bijzondere actie. Er sprongen ook twee parachutisten uit die een filmpje maakten middels een helm op hun hoofd. De foto’s hiervan zijn echter een beetje klein. Als je ze wilt zien zul je even in mijn fotoalbum moeten kijken.

Gisteren had ik lekker een dagje vrij en heb ik weer een mini-filmmarathon gehouden. Twee erg leuke films gekeken moet ik zeggen….

De eerste die ik heb gekeken was “Fool’s Gold”.

Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat hun geld verdient met het zoeken naar schatten. Helaas hebben ze al jaren niets meer gevonden en zitten ze dus ook aan de rand van bankroet. Als gevolg daarvan loopt hun huwelijk ook niet bepaald soepel meer en ze besluiten een scheiding aan te vragen. Maar op dat moment komen ze in aanraking met een aanwijzing die leidt naar een enorme schat…

Mijn mening:

Een leuke film over groep schatzoekers die op de bodem van de zee naar een lang verloren gewaande schat gaan zoeken. Uiteraard zitten er een stel “boeven” achter hen aan die de schat ook willen hebben. Leuke film met mooie onderwateropnames.

Hierna de tweede film gekeken, namelijk “Definitely, Maybe”.

Will Hayes zit midden in een echtscheidingsprocedure en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die destijds in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily zijn? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April? Of de vrijgevochten journaliste Summer?

Mijn mening:

Een echte superleuke film over een vader die aan zijn dochter het verhaal vertelt hoe hij op haar moeder verliefd is geworden. Heel leuk opgezet met een lekkere wijsneuzerige dochter. Een echte feel-goodmovie.

Zo, ik ga er weer een einde aan breien. Dit weekend moet ik werken, heb vanaf vandaag 3 middagdiensten, dus zal hier niet zo heel veel te vinden zijn. Straks na het werk nog eventjes gezellig wat gaan drinken.

Maandag ben ik er uiteraard weer met mijn Sonja-logje!!!

Fijn weekend!!!