Vorige week kreeg ik veel leuke reacties over het blogje dat ik had gemaakt over mijn foto’s die ik op Instagram plaats… Dus wat houdt me tegen om weer zo’n blogje te schrijven?

 1. Zo blij met mijn nieuwe armband van NOOSA-Amsterdam. Ik MOEST er gewoon nog een keer een foto van maken…
 2. Donderdag ging ik zoals ieder jaar met Hemelvaartsdag samen met een vriendin naar de braderie in Hoensbroek. Eigenlijk koop ik er nooit iets, maar dit keer kwam ik ineens wel heel erg leuke slippers van Marc O’Polo tegen. Ik kon ze gewoon niet laten liggen!!!
 3. Bij Blokker verkopen ze nu micro USB kabels in combinatie met een iPhonelader. Grappige aan de kabel is dat deze ook nog magnetisch is en je hem dus overal omheen kunt klikken, je kunt hem zelfs als armband dragen…
 4. Bij het Limburgs Dagblad was deze week een actie waarbij je gratis een poster ter ere van 25 jaar Pinkpop kreeg. Op de poster staan alle posters van de afgelopen 25 jaar afgebeeld. Mooi lijstje gekocht bij de Xenos en hij hangt nu fijn in de hal te pronken.
 5. Terwijl ik op bezoek was bij vriendinnetje Ingrid kwam hier de Olympia’s Tour door de straat. Altijd leuk om even naar te kijken.
 6. De kids van Ingrid reden diezelfde dag mee in de ‘dikke banden race’ en kregen allebei een mooi boeket bloemen. Fleur vond dat deze bos ook wel bij mij in de woonkamer mooi zou staan. En inderdaad!!!
 7. Tja, het is inmiddels wel duidelijk dat ik mijn Wii van een softmod heb voorzien. Ik heb inmiddels al enkele leuke uurtjes achter de rug. Vooral het online tegen elkaar Guitar Hero spelen is erg grappig!!!
 8. En jawel, het eerste doel van mijn ‘omslag’ was al bereikt. (Nee, over een paar weken vertel ik pas alles) Reden om te gaan voor een nieuwe chunk. Omdat ik niet kon kiezen zijn het er maar gewoon 2 geworden!!!
 9. Omdat ik van de zomer alleen met handbagage naar Spanje wil reizen was ik op zoek naar een klein koffertje. Vandaag kwam mijn baas ineens met zo’n ding aan. Had hij net gekocht bij Scapino waar ze in de aanbieding waren. Drie keer raden in welke winkel ik dus in mijn pauze stond?!
 10. Vanmiddag was het overigens tropisch warm. Deze temperatuur trof ik in mijn tuin aan toen ik thuis kwam. Heerlijk!!!
 11. En met zo’n temperaturen is dus echt weer voor slippers. Ziet altijd net iets leuker uit met een vrolijk kleurtje op de tenen…
En dan nog even de uitleg over mijn twee nieuwe chunks. Van links naar rechts:
 •  127. pravana aoem – Aoem is afkomstig uit het hindoeïsme. Deze ‘oerklank’ zou het begin zijn van alles en symboliseert daarmee oneindigheid. (Materiaal: Keramiek)
 • 088. olive tree – De takken van olijfbomen werden in de klassieke oudheid gebruikt om winnaars van spelen of oorlogen mee te kronen. De olijfboom staat wereldwijd voor vrede en rechtvaardigheid. (Materiaal: Keramiek)
Weer een aardig overzichtje, al zeg ik het zelf. Vind het toch eigenlijk veel leuker om alles met foto’s te kunnen ondersteunen. Dit soort blogjes zullen zeker vaker voorbij komen!!!