Wow, wat ben ik verwend op mijn verjaardag!!! Was ik niet alleen al heel erg verwend met het geweldig goede weer, ook mijn bezoek heeft heel goed aan me gedacht. Ik heb echt ontzettend leuke dingen gekregen!!!

Verjaardagscadeaus...

Ik kreeg ontzettend leuke dingen voor mijn tuin. Een ligbed, een vogelhuisje, een cadeaubon van Intratuin, , Hosta’s, lavendel en een olijfboompje. Verder kreeg ik een schaal voor op tafel en decoratie om voor het raam te hangen. Uiteraard heb ik ook nog wat geld gekregen en daarvan heb ik gisteren al iets uitgegeven voor nieuwe potten voor alle planten die ik gekregen heb.
Iedereen heeft duidelijk goed geluisterd naar wat ik allemaal leuk vind/vond!!!

Vakantie...

Ik ben inmiddels al flink van mijn vakantie aan het genieten. Met het zwembad in mijn tuin, mijn nieuwe tuinset, ligbed en alle plantjes waan ik me hier heerlijk in mijn eigen paradijsje. Wat wil een mens nog meer?
Helaas laat het weer het sinds gisteren een beetje afweten, maar ondertussen is het dan ook wel weer prettig dat het in huis een beetje afkoelt. Ik heb in ieder geval nog 3½ week voor de boeg waarin bijna niets op de planning staat. Heerlijk om gewoon even te kunnen doen waar ik zin in heb. Niets moet, alles mag…

Ik wens iedereen alvast een hele fijne donderdag!!!