Af en toe vind ik het gewoon leuk om korte filmpjes te maken… Beetje stunten met apps die op de iPhone staan en hier iets grappigs van maken.

*Klik tijdens het afspelen onder de filmpjes op het tandwiel om af te spelen in de hoogste resolutie*

Hier in het zuiden is er weer een flink pak sneeuw gevallen. Ik ben er eigenlijk wel helemaal klaar mee en had geen zin om weer met de sneeuwschep in de weer te gaan… Ik heb de oplossing gevonden!!!

Spike, de hond van mijn oom en tante, is zeer muzikaal aangelegd. Hij luistert graag een muziekje, maar als The Joker van The Steve Miller Band voorbij komt vindt hij toch echt dat hij dat beter kan…
Ik lig echt plat, hij doet dit echt zelden of nooit, maar als dit liedje op de radio komt doet hij het iedere keer weer!!!

De app Action Movie FX, waarmee het eerste filmpje gemaakt is, gebruikte ik al langer. Er zitten tal van effecten in, waarvan er de nodige ook gratis te gebruiken zijn. Leuk om een keer een beetje onzin uit te halen…

Gisteren installeerde ik ook iMovie op mijn iPhone. Ik gebruik deze natuurlijk al een hele tijd op mijn Mac en weet dat er leuke dingen mee te maken zijn. Om mijn filmpjes die ik rechtstreeks met mijn iPhone maak en upload een beetje meer ‘sjwung’ te geven probeerde ik toch ook de mobiele app. Ik moet nog ontdekken hoe alles precies werkt, maar volgens mij zijn er erg leuke dingen mee te maken.

Hebben jullie nog tips om leuke video-effecten toe te voegen met de iPhone?

GroetjesSerenaLente