Gisteren heb ik weer eens lekker een ouderwets filmdagje gehouden…

Ik moest wat filmpjes branden op de computer en omdat ik dan niet veel anders kan doen maar een filmpje opgezet. Ik ben begonnen met “Moordwijven”.

Drie vrouwen uit het Gooi die hun dagelijks leven slijten met winkelen, praten en af en toe een bezoek brengen aan de plastische chirurg, komen er achter dat een van hun mannen vreemd gaat. Als wraakactie huren ze een moordenaar in, maar alles blijkt dan goed fout te gaan voor de dames.

Mijn mening:

Wat een heerlijke hersenloze film. Dit is echt het verstand op nul zetten en kijken. Heb menig keer in een deuk gelegen. Als jullie hem gaan kijken vooral even kijken naar de dingen die op de achtergrond gebeuren, je komt niet meer bij.
Gewoon een lekker ongedwongen film dus…

Nu ik toch lekker in de stemming was meteen nog maar een filmpje opgezet. Nu “Over her dead body”.

Wanneer zijn mooie verloofde Kate (Eva Longoria) per toeval op hun huwelijksdag komt te overlijden is Henry (Paul Rudd) van slag. Zijn zuster Chloe (Lindsay Sloane) spoort hem aan een medium te raadplegen om met Kate’s geest te kunnen praten. Henry valt al snel voor de knappe medium Ashley (Lake Bell). Henry is niet overtuigd van haar kwaliteiten maar de liefde is wederzijds. Er is echter een kaper op de kust: de geest van Kate waart nog steeds rond op aarde en het is nog maar de vraag of deze de pas opgebloeide liefde tussen de twee kan verdragen.

Mijn mening:

En alweer een erg leuke film!!! De special effects zijn goed gemaakt en er zit een lekkere dosis humor in de film. Een romantisch verhaal dat het leuk doet op een meidenavond!!!

Nu belde gisteravond een vriendin van me en het bleek dat we ons allebei een beetje aan het vervelen waren. Dus met een filmpje in de auto gesprongen en samen hebben we “Then she found me” gekeken.

Het rustige leven van April Epner (Helen Hunt) verandert in een zeer korte tijd drastisch. Haar adoptiemoeder overlijdt en haar man gaat ervandoor met een ander. Even ziet April het leven niet meer zitten, maar kort daarna komt niet alleen Aprils echte moeder boven water, maar ontmoet zij ook een wel heel interessante man.

Mijn mening:

Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik van deze film vind. Het is een leuk verhaal en Bette Midler zet weer een lekker komische rol neer die het trieste van de film een beetje overschaduwd. Wel een mooi verhaal, maar ben er nog niet helemaal over uit of ik de film nu komisch, romantisch of een drama moet noemen.

Ach, ik ben de dag gisteren in ieder geval goed doorgekomen.
Dadelijk ga ik eventjes met een vriendin naar de Makro, vanmiddag even naar een schadehersteller om te kijken hoeveel de schade aan mijn auto is en vanavond komt een timmerman een nieuwe meterkast voor me maken.
Kortom…. Ik krijg de dag vandaag ook wel weer om!!!

Fijne dinsdag!!!