Wat heb ik het de laatste paar dagen leuk gehad!!!! Dit is echt een vakantie waar ik op en top van aan het genieten ben….

Woensdag uiteraard begonnen met Koninginnedag. Samen met de overbuurtjes en mijn oom en tante richting Welten waar een buurtfeest was. Het was een beetje frisjes, maar na een paar pilsjes merk je daar helemaal niks meer van!!! ūüėÄ

Aansluitend hebben we nog even de Chinees bezocht en daarna lekker mijn mandje in.

Aangezien ik al vrij vroeg in bed lag, was ik donderdag al heel vroeg op. Even lekker ontspannen om daarna met een vriendin en mijn nichtje richting Hoensbroek te gaan voor de jaarlijkse braderie die hier met Hemelvaartsdag wordt gehouden. Daar ook nog een paar vriendinnen tegengekomen en samen lekker rond geslenterd. Paar kleine aankoopjes gedaan.
Ik steek graag wel eens een wierookje aan en als het even kan is dat “The Moon”. Deze is alleen altijd ontzettend moeilijk te krijgen. Toen ik hem zag liggen dus meteen maar 5 pakjes meegenomen. Verder nog een tasje voor mijn GSM voor op het werk en een nieuwe navelpiercing.
Verder geen foto’s gemaakt, maar wel een heel gezellige middag en avond gehad.

Gisteren dan op bezoek bij Gerard. Zoals ik al eerder schreef hebben we elkaar ongeveer 2¬Ĺ jaar geleden leren kennen via een forum en we vonden dat we elkaar maar eens “live” moesten gaan ontmoeten.
Het heeft eigenlijk zo lang geduurd omdat we 275 km van elkaar vandaan wonen en dan spring je niet zomaar “even” in je auto. Nou, ik gisterochtend dus wel en na dik 2¬Ĺ uur was ik gearriveerd in Noord-Holland.
Ongelofelijk, het voelde aan alsof we elkaar al jaren kenden (natuurlijk ook door MSN) en we hebben honderduit gekletst. We blijken echt heel veel met elkaar gemeen te hebben en we hebben elkaar nu dus (stief)tweelingbroer en (stief)tweelingzus gedoopt.
We hebben heerlijk de hele middag in het zonnetje in de tuin gezeten en na lekker te hebben mogen mee-eten ben ik weer in de auto naar het zuiden gestapt. Ik kon nu gelukkig wat meer doorrijden (heerlijk die cruise-control) en omstreeks 21:35 uur was ik weer in het Voerendaalse. Nog even een potje gedart en daarna lekker naar mijn mandje.

Ik heb echt drie heerlijke dagen gehad en ik heb ook nog een lekker weekend in het vooruitzicht met heerlijk weer!!! Zo¬īn weekje gaat veel te snel voorbij!!!

Voor iedereen een heel fijn weekend!!!