griep

Jeetje, ik ben al jaren niet meer zo ziek geweest als dat ik nu ben… Lekker zo net voor de kerst en tijdens de feestjes die ik allemaal dit weekend had… Ik lig dus nu in bed met mijn laptop en heb alle tijd om een uitgebreide log te schrijven en lekker een beetje met fotootjes en zo aan de gang te gaan…

Vrijdag voelde ik me al de hele dag niet zo heel erg lekker… Neusverkoudheid begon weer op te spelen en ik begon een beetje keelpijn te krijgen. Maar ja, ik had nog een aantal feestjes in het vooruitzicht en kon het me dus eigenlijk helemaal veroorloven om ziek te worden. Dus met twee Brufennetjes achter de kiezen op naar het feest van Roy.
Poeh, lang geleden dat ik zo’n geweldig feest heb gehad. Er was een ontzettend goeie DJ en we hebben eigenlijk de hele avond op de dansvloer staan swingen.

Verjaardag Roy 19-12-2008

Wat een boel mensen waren er!!! Zeker 175 man, het was dus een drukte van jewelste. Omstreeks 02:00 uur begon iedereen langzaam richting huis te gaan en zijn wij ook vertrokken.

Zaterdagochtend was ik alweer vroeg op en ben ik mijn eentje nog eventjes naar Heerlen gegaan omdat ik nog een aantal kerstinkopen moest doen. Bah, om 11 uur was het al druk daar. Ik heb even de de hoognodige dingen gekocht en ben om 11:45 uur eigenlijk weer uit Heerlen gevlucht. Bah, ik vind inkopen doen in deze tijd van het jaar helemaal niet leuk. Iedereen is gehaast, gestrest en het is veel te druk in de stad.

Vanuit Heerlen ben ik naar de winkel van pap gereden. Ik mocht me namelijk een nieuwe bril uit komen zoeken. Alweer, zullen jullie nu denken, maar de vorige bril zal terug worden gestuurd naar de fabriek. De glazen moesten er heel los in worden gezet omdat anders het glas zou springen. Nu bewoog het glas dus de hele tijd en dat was ook niet ideaal.
Nu heb ik een montuur uitgezocht van Tom Tailor. Ergens maar goed dat ik moest ruilen want we hebben toch nog maar eens een nieuwe oogmeting gedaan, laatste was alweer een tijdje geleden. Bleek dus dat de sterkte wel heel erg veranderd was en dat ik van plus naar min was gegaan. Geen wonder dat ik in de auto moeite had met het lezen van borden en dergelijke op afstand. We gaan ook meteen maar eens zelfkleurende glazen uitproberen, eens kijken hoe dat bevalt.

In het winkelcentrum bij pap nog even de allerlaatste kerstinkopen gedaan en ik ben gelukkig klaar nu.
Ook had ik mezelf nog even verwend met wat kleinigheden. Sinds kort heb ik de lingerie van het merk Sapph ontdekt. Het is een beetje in de stijl van Marlies Dekkers, alleen een stuk betaalbaarder.
Verder nog een leuk shirt met lange mouwen gekocht in de uitverkoop. Altijd prettig kopen zo aan het einde van het seizoen, dan wordt het ineens een stuk betaalbaarder!!!

Zaterdagavond had ik het feestje van Tamara, een collegaatje dat 30 werd. Ook een erg gezellig feestje moet ik zeggen, alleen jammer dat ik me nu al helemaal niet zo lekker voelde. Halverwege het feestje al eens een paracetamol met codeine genomen, dus ik heb half stoned het feestje doorstaan.
De rest van de nacht heb ik bijna niets geslapen van het hoesten en mijn verstopte neus. Je zult in het weekend natuurlijk altijd zien dat de neusspray op is… Nou, ik wist van gekkigheid niet meer waar ik het moest zoeken…

Gisteren was ook de verjaardag van Enrique. De knul werd al 1 jaar… Hij heeft van mijn ouders een Tripp Trapp stoel gekregen. Een geweldige kinderstoel waar je ook als volwassene nog in kunt zitten. Van mij heeft hij het bijbehorende kussentje gekregen.

Ik ben niet al te lang gebleven en was blij toen ik thuis even heel stil in een stoel kon gaan zitten en eventjes helemaal niets hoefde te doen.

Maar toen kwam het… We hadden nog een verrassingsfeestje voor de boeg voor een stel vrienden die 25 jaar getrouwd waren. Ik kon er deze week niet over schrijven omdat ik bang was dat de bruid mee zou lezen.
Ik heb heel lang zitten twijfelen of ik wel zou gaan, maar eigenlijk wilde ik het ook niet missen…
De verrassing was heel erg geslaagd.

’s Ochtends hadden ze al een ontbijtmand gekregen met hierbij de mededeling dat ze om 18 uur klaar moesten staan voor een diner. Ze wisten verder niet waar ze heen zouden gaan en met wie.

Ze zijn ook inderdaad opgehaald en kwamen bij het restaurant tot de ontdekking dat wij hier al met 11 mensen op ze stonden te wachten.
Helaas heb ik het halverwege het etentje echt op moeten geven en ben ik naar huis gegaan. Ik hoop dat de groep wel nog een hele leuke avond heeft gehad, maar ik verwacht bijna niet anders.

Na een hele warme douche lag ik al voor 21 uur in bed. Niet dat ik echt goed geslapen heb. Ik word helemaal gestoord van mijn verstopte neus, ik heb de oren dichtzitten (net of ik de hele tijd water hoor lopen), hoofdpijn, en de kleren irriteren me aan mijn lijf.
Vanochtend heb ik me op het werk ziek gemeld en ik heb mijn vader even gecharterd om neusspray voor me te halen.
Ik lig nu dus in bed en ben met tussenpozen al bijna twee uur aan dit blogje aan het schrijven. Pffff, normaal is dat toch niet zo vermoeiend????

Ik hoop dat de vitamine C, de hoestdrank, de neusspray, de uien naast het bed en noem het maar op langzaam eens een beetje beginnen te helpen.

Om toch de tijd in bed een beetje te doden lig ik natuurlijk al de hele ochtend een beetje op de laptop te tokkelen. Ik heb wederom weer eens een poging gedaan om WordPress 2.7 te installeren. De truc was dus om eerst alle plugins uit te schakelen en dan pas te upgraden. Nou, nu kwam ik inderdaad in de nieuwe omgeving die er ineens echt heel erg anders uitziet. Maar ja, uiteindelijk kreeg ik weer een lege pagina als ik een nieuw bericht wilde schrijven en heb ik uiteindelijk alles weer terug gezet naar 2.6. Ik blijf hier nog wel even mee tokkelen, hiervan weet ik tenminste dat het werkt….

En dan als laatste, niet te vergeten, het is weer Serious Request Tijd!!! Hier staat al dagen de tv standaard op het infokanaal waar de DJ’s de hele dag te zien zijn. Ik heb een programmaatje op mijn gsm gezet waarmee ik de hele dag alles live kan volgen en luisteren. Hierbij zag ik een optie om € 6 te doneren door eventjes een sms-je te klikken en dat heb ik uiteraard even gedaan. Hebben jullie ook iets gedoneerd?

Ik denk dat ik nog even een Brufen ga pakken, de oorpijn is weer niet te harden… Zal ik daarna wel weer voor dood omvallen. Duimen jullie voor me dat ik met de kerst weer een beetje opgeknapt ben?

Oh ja, mochten jullie willen bellen (voor diegene die mijn nummer hebben…). Stuur maar eens sms, want ik ben niet te verstaan, stem is compleet weg door het hoesten…

(Pfffff, nu heb ik me we weer genoeg beklaagd over het ziek zijn. Maar ik ben ook heel zielig zo in mijn eentje…)

Waarschijnlijk zal er voor de kerst geen blogje meer komen, dus ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen toe!!!