Heerlijk, de eerste dagen van de vakantie heb ik er helaas al op zitten, maar wat is het lekker om weer eens een paar dagen achter elkaar vrij te hebben!!!!

Zoals ik al eerder schreef ben ik donderdag naar de verjaardag van Liam geweest. Was erg gezellig, maar ook erg druk met zoveel kids, pffff…. ’s Avonds nog bij Bert en Ellen geweest en na lange tijd weer eens gezellig een potje gekaart.

Gisteren heb ik me ’s ochtends over een hele grote drempel heen gezet en ben vol goede moed begonnen aan het opruimen van de stal. Eigenlijk staat hier al sinds de verhuizing zo grote berg dozen in dat ik nog niet meer fatsoenlijk erin kon wandelen. Ik ben inmiddels al zover dat ik gewoon weer kan lopen en de container is inmiddels ook meer dan half vol. Ergens ook wel leuk, want kwam weer vanalles van vroeger tegen…. Na 2 uurtjes had ik het wel weer gehad. Ik heb vakantie, dus tijd zat…
De rest van de middag heb ik met mijn nichtje op de Playstation zitten spelen. Het is al oud, maar nog steeds erg leuk. We zijn aan het pogen om met zijn tweeën Harry Potter uit te spelen, we beginnen niet eerder aan 2 voordat we 1 hebben uitgespeeld. Komt langzaam goed, we zitten al op 60%.

Gisteravond hadden we de verjaardag van Floor. Voor de verjaardag eerst even naar Patrick en Chantal en hier samen met Tom en Caroline gezellig gegeten.

Verjaardag was ook erg gezellig. Uiteraard ook een paar fotootjes gemaakt….
Hier onder andere van het feestvarken, die helaas net even met haar ogen knippert…

Birthday Floor

Rond een uurtje of 1 weer richting huis, Patrick en Chantal even afgezet, jaja, ik was de BOB, en lekker in mijn bedje gekropen.

Gisteren zijn mijn fotootjes binnengekomen dus misschien dat ik vandaag nog wel eventjes iets ga scrappen. Of, misschien ga ik verder met mijn stal…

Ik heb trouwens via Hyves mijn salontafel verkocht!!!! Over Hyves gesproken, wie heeft er nog meer Hyves?  Voeg me toe!!!!

Fijne zondag!!!