De laatste tijd ben ik weer erg actief met Instagram. De app heeft leuke filters en geeft net dat extra cachet aan een foto… 

Gisteren zag ik een paar keer dezelfde afbeelding cq opdracht langskomen.

De bedoeling is dat je iedere dag een foto maakt en die op Twitter, Instagram of welke app je ook graag gebruikt plaatst voorzien van de hashtag #febphotoaday.

Ik heb al enkele herinneringen in de agenda gezet om vooral niet te vergeten om iedere dag een foto te maken. Lijkt me een leuke opdracht die ik mooi kan gebruiken om de maand februari mee te vullen in de app My365.

De eerste foto van vandaag is in ieder geval al gemaakt. Ondanks het feit dat ik totaal geen fan ben van sneeuw levert het wel ontzettend mooie plaatjes op. En al helemaal als het zonnetje een beetje schijnt en alles zo mooi schittert.

Ondertussen ben ik al op zoek naar mooie kiekjes om de rest van de opdrachten ook te kunnen voltooien. Ik heb al een paar leuke ideeën in mijn hoofd.

Doen jullie ook mee met de uitdaging? Het lijkt me leuk om op 1 maart allemaal een overzicht te kunnen plaatsen van alle foto’s die in februari gemaakt zijn.