Ik ben nog steeds heerlijk spannende boeken aan het lezen. Deze maand las ik iets minder boeken dan in januari, maar ik lig nog steeds aardig voor op schema om het doel van 45 boeken te behalen.

Ik las in ieder geval de laatste delen van ‘The Women’s Murder Club’ van James Patterson. Ik heb erg veel plezier beleefd aan deze boeken en hoop dan ook dat het 12e deel snel zal verschijnen. Na deze serie werd het weer tijd om boeken van andere schrijvers te lezen. De onderstaande zes boeken heb ik deze maand dus gelezen.

Achtste BekentenisJames Patterson – Achtste Bekentenis

Het verhaal begint heel goed waarna het ineens een beetje verwarrend wordt. Normaal gesproken lees ik zo’n boek in 1 ruk uit, maar nu werd ik te vaak afgeleid. De uiteindelijke ontknoping is echter wederom erg verrassend. En het liefdesleven van Lindsay? Het begint steeds vastere vormen aan te nemen…

 

 

 

 

Het Negende OordeelJames Patterson – Het Negende Oordeel

Wow, absoluut een van de beste boeken in deze serie tot nu toe. Ik vraag me af hoe een schrijver zulke ‘zieke’ dingen kan verzinnen. Hoe verknipt moet je zijn om vrouwen en dreumesen te kunnen vermoorden. Knap, hoe de verschillende zaken uiteindelijk als een rode draad met elkaar verweven blijken te zijn.
Het einde is overigens zo ‘schokkend’ dat ik niet kan wachten om in deel 10 te beginnen.

 

 

 

Het Tiende JaarJames Patterson – Het Tiende Jaar

Het voorlopig een na laatste boek in deze reeks. Diverse verhaallijnen die allemaal behoorlijk door elkaar liepen, maar ook allemaal erg spannend waren.
En het liefdesleven van Lindsay? Het wordt steeds leuker!!!
Nu gaan beginnen in het laatste Nederlandstalige deel van deze serie, hopen dat boek 12 ook snel zal worden uitgebracht!!!

 

 

 

Het Elfde UurJames Patterson – Het Elfde Uur

Het voorlopig laatste deel van deze geweldige serie. Het duurde een hele tijd voor ik eindelijk door had wie de dader van een van de zaken was. Dat vind ik altijd het leukste, dat ik zelf ook moet ‘zoeken’ en ‘meedenken’. Hopen dat deel 12 snel uitkomt, inmiddels is bekend dat Lindsay zwanger is en ik wil graag weten hoe ze zaken gaat behandelen als ze een kleintje heeft…

 

 

 

Diepe WondenNele Neuhaus – Diepe Wonden

Alweer een waanzinnig goed boek van deze schrijfster. Na het lezen van ‘Sneeuwwitje moet sterven’ kon ik niet wachten tot dit boek ook zou verschijnen. Beetje vreemd echter dat qua tijdsspanne dit boek zich een jaar voor ‘Sneeuwwitje’ afspeelt.
In het begin moest ik even wennen aan de vele personages, maar als je eenmaal in het verhaal zit word je meegesleurd. Ook hier had ik geen enkel vermoeden wie de moorden gepleegd kon hebben, ik begreep het pas toen ik ook de daadwerkelijke ontknoping las.
Hopen dat er nog vele boeken van deze schrijfster vertaald zullen worden.

 

DuivelspiekDeon Meyer – Duivelspiek

Eindelijk heb ik dit boek uit, er leek geen einde aan te komen… Hoewel het einde best wel spannend was heb ik moeite moeten doen om dit boek uit te lezen. Normaal gesproken heb ik moeite om spannende boeken weg te leggen, maar ik kon de spanning hier niet vinden. Ik vind het raar geschreven, wisselt om de alinea van hoofdpersoon. Nee, absoluut niet mijn ding…
Het verhaal is goed gevonden, maar ergens ook wel vergezocht. Ik denk dat ik de andere boeken van deze schrijver voorlopig links laat liggen.

 

 
Nu is februari natuurlijk een vrij korte maand en mis ik een vrij weekend waarin ik meestal wel een boek lees. Komende maand heb ik lekker een weekje vakantie en zullen er dus weer wat boeken op het lijstje bijgeschreven kunnen worden. Ik lees vrolijk verder, vind het nog steeds heerlijke vrijetijdsbesteding!!!

Groetjes-Serena-schuin-winter