Was ik vorige week nog heel enthousiast over Cambridge, deze week kwamen me de shakes echt de oren uit… Tijd om maatregelen te nemen!!!

Ik wil natuurlijk wel blijven afvallen en dus moest ik een andere oplossing zoeken. Die heb ik nu gevonden met behulp van de app CalorieTeller. Ik heb de app uiteraard op mijn iPhone 4 staan, maar hij is ook beschikbaar voor de iPad en voor Android. Ik heb besloten dat ik wil gaan proberen om iedere dag niet meer dan 800 calorieën binnen te krijgen. Eens kijken welk resultaat dit me op gaat leveren. Bij alles dat ik eet voer ik dit braaf in in de app en deze geeft mij precies aan hoeveel calorieën er in een product zitten. Staat een product niet in het lijstje? Dan voer je deze zelf toch even in? Het meeste staat er overigens in hoor, huismerken, fastfoodproducten, ga zo maar door…

Gisterochtend wel nog een shake gehad, maar gistermiddag en avond weer normaal gegeten. Wat een verademing, gewoon ergens op kauwen!!! En het werkt wel degelijk, vanochtend was ik maar liefst weer 3 ons kwijt op de weegschaal.

Hiernaast in de balk heb ik een kleine ticker gezet die bij gewichtsverlies, BMI en huidige gewicht toont. Weer een kleine stok achter de deur zodat iedereen kan zien hoever ik inmiddels ben.

Nu ben ik op zoek naar lekkere avondmaaltijden die rond de 300 calorieën bevatten. Iemand nog leuke recepten of ideeën?